ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Τέπιτς θέλει Καχασόλ"

"Ο Τέπιτς θέλει Καχασόλ"

Στην Καχασόλ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλος Τέπιτς, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Λέο Τσάβες.

Ο γενικός διευθυντής της Καχασόλ, Λέο Τσάβες, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον των Σεβιγιάνων για την απόκτηση του Μιλένκο Τέπιτς από τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Τσάβες τόνισε: " Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην κατάσταση. Η προσφορά που έχουμε ρίξει στο τραπέζι για τον παίκτη είναι η ίδια. Φαίνεται πως υπάρχει η επιλογή να έρθει, αλλά πρώτα πρέπει να τα βρει με την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό".

Στη συνέχεια είπε: " Ο παίκτης θέλει να έρθει στη Σεβίλλη, δεν αρνήθηκε καμία στιγμή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε να παίζει είτε στη θέση 1, είτε στο 2, ακόμα και στο 3, και αν ερχόταν, θα ήταν σημαντική ενίσχυση

Επιπλέον, ο τραυματισμός του Σάστρε και η εξέλιξη στην υπόθεση του Κάλογουεϊ, μας ανησυχούν, και βλέποντας ότι στο πρώτο τρίτο της σεζόν παίζουμε σημαντικό κομμάτι αυτής, η προσθήκη του θα μας βοηθούσε πολύ".

Τέλος, ανέφερε: " Εδώ και καιρό λέμε ότι το ρόστερ έχει κλείσει. Μας παρουσιάστηκε αυτή η προοπτική και τη μελετάμε. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε ανάγκη να τον φέρουμε, αλλά αναγνωρίζω πως είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Με τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους, είναι καλά καλυμμένες οι θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί ο Τέπιτς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ