ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλβέρτης πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Αλβέρτης πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να αναλάβει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, έχοντας αντιπρόεδρο τον Μάνο Παπαδόπουλο. Διαβάστε για το νέο διοικητικό πλάνο.

Ένας επιτυχημένος κύκλος κλείνει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ένας άλλος ανοίγει αυτό το καλοκαίρι, με την ελπίδα να επιστρέψουν οι "πράσινοι" στην πρώτη θέση της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Οι Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος αφού κατέκτησαν αμέτρητα τρόπαια και πρόσφεραν πολλές χαρές κάνοντας τον Παναθηναϊκό μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του αθλητισμού, αποφάσισαν να μείνουν στην άκρη και να δώσουν τόπο στα νιάτα.

Ο γιός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, θα γίνει το αφεντικό και πλέον όλα θα περνούν από τα χέρια του και ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του θα παίρνει τις σημαντικές αποφάσεις.

Αυτό το είδαμε και την Τρίτη στο ραντεβού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχετικά με την παραμονή του στην Ελλάδα, ενώ και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης μέσω δήλωσής του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πράσινη", τον ρόλο του προέδρου της ΚΑΕ, θα αναλάβει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ