ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τζέιμς κράζει το σύστημα διεξαγωγής των playoffs

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι στο περίμενε για να μπει στα playoffs του πρωταθλήματος, με τον Μάικ Τζέιμς να κράζει μέσω Twitter τη διαδικασία που ακολουθείται στην Ελλάδα.

Από την στιγμή που "σκουπίστηκε" από τη Φενέρμπαχτσε στα playoffs της EuroLeague, ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει μόνο ένα πράγμα μπροστά του: τη Stoiximan.gr Basket League. Θα πρέπει όμως να κάνει μερικές ακόμη ημέρες υπομονή έως ότου ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια στην post season του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που έχει φέρει εκνευρισμό στις τάξεις κάποιων παικτών της ομάδας, με πρώτο και καλύτερο τον Μάικ Τζέιμς.

Ο πλεϊμέικερ του "τριφυλλιού" εξέφρασε δημόσια -μέσω Twitter- την ενόχλησή του για την αγωνιστική απραξία και την στάση αναμονής έως ότου αρχίσουν οι αγώνες, τονίζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό πως όλο αυτό "είναι τρελό".

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε πως " νιώθω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θέλει να ξαναπαίξουμε. Υπάρχει κενό δέκα ημερών πριν από κάθε παιχνίδι στα playoffs. Πως γίνεται να μην παίξουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αδιαφορώντας για το πότε θα τελειώσουν οι σειρές; Θα έπρεπε να είναι δύο - τρεις ημέρες η διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι και μετά να πηγαίνουμε στην επόμενη σειρά. Είναι τρελό. Δεν έχουμε παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και ένα μήνα".

Ο Τζέιμς κράζει το σύστημα διεξαγωγής των playoffs
Ο Τζέιμς κράζει το σύστημα διεξαγωγής των playoffs
Ο Τζέιμς κράζει το σύστημα διεξαγωγής των playoffs

Για την ιστορία, η τελευταία υποχρέωση του Παναθηναϊκού Superfoods στη Stoiximan.gr Basket League ήταν στις 13 Απριλίου και τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έκτοτε, οι "πράσινοι" έχουν δώσει τρεις αγώνες για τα playoffs της EuroLeague, αναμένοντας να μάθουν πλέον τον αντίπαλό τους στα playoffs του πρωταθλήματος και τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, που δίνουν το εισιτήριο για τους τελικούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ