ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τζάνινγκ και οι άλλοι

Ο Τζάνινγκ και οι άλλοι

Ο Παναθηναϊκός αναζητά στην αγορά έναν ακόμη γκαρντ, με τη λίστα του Σάσα Τζόρτζεβιτς να περιλαμβάνει ουκ ολίγα ονόματα. Μεταξύ αυτών και εκείνο του Ματ Τζάνινγκ.

Η μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται προ της ολοκλήρωσής της στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναζητά στην αγορά έναν ακόμη περιφερειακό παίκτη. Οι "πράσινοι" έχουν καταρτίσει τη λίστα τους, δίχως όμως να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Από το πρωί άλλωστε, το όνομα που έχει διαρρεύσει και αναπαράγεται διαρκώς είναι αυτό του Ματ Τζάνινγκ. Ο 27χρονος (1,97μ.) πρώην παίκτης της Αναντολου Εφές ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο στην Euroleague 6,9 πόντους, όμως παραμένει ελεύθερος και είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι βρίσκεται (ακόμη) σε πρώτο πλάνο.

Το μείζον για το "τριφύλλι" είναι πως θέλει έναν ακόμη κοντό, ο οποίος θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες, μέχρι να επιστρέψει ο Νίκος Παππάς. Έκτοτε όμως, οι προτεραιότητες όσον αφορά το ροτεισον θα αλλάξουν, με τον 25χρονο παίκτη να είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του βασικού στη θέση "2".

Τούτο δεν σημαίνει βέβαια πως ο διεθνής γκαρντ έχει εξασφαλίσει τη θέση του ή τα λεπτά συμμετοχής εντός της ομάδας. Είναι όμως συνέχεια της τάσης που υπάρχει από πέρσι να εξελιχθεί σταδιακά σε ηγέτη του Παναθηναϊκου. Όπερ και σημαίνει πως θα πρέπει να έχει χώρο στο ροτεισον.

Υπό αυτό το πρίσμα κινείται το "τριφύλλι" για την τελευταία θέση του ρόστερ. Ψάχνει δηλαδή παίκτη με δεδομένη ποιότητα, αλλά δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει το πλάνο περί εξέλιξης και προόδου του Νίκου Παππά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ