ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο νικητής της Λουξ για το Παναθηναϊκός - Άρης

Ο νικητής της Λουξ για το Παναθηναϊκός - Άρης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (14/5, 18:00) στον πέμπτο ημιτελικό των playoffs, με τη Λουξ να δίνει τη δυνατότητα σε ένα φίλο του "τριφυλλιού" να πάρει την παρέα του και να δει από κοντά την αναμέτρηση με τους "κίτρινους". Δείτε ποιος κέρδισε το διπλό εισιτήριο.

Ο πέμπτος ημιτελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη (14/5, 18:00) θα κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα βρεθεί στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός. Οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη για να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις απέναντι στους "κίτρινους" που έρχονται... με φόρα στο ΟΑΚΑ μετά τις δύο σερί νίκες στο Nick Galis Hall.

Η Λουξ, χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίνει τη δυνατότητα σε ένα φίλο του Παναθηναϊκού να πάρει την παρέα του και να δουν από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση που θα κρίνει τον έτερο φιναλίστ των τελικών του πρωταθλήματος.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και ο Φλαμούρ Σκέντι είναι ο τυχερός που θα πάρει την παρέα του για να παρακολουθήσουν από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση, που θα δώσει -σε μία από τις δύο ομάδες- το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ