ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπαλτάκος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Ο Μπαλτάκος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Μπαλτάκος επιστρέφει στα κοινά του Παναθηναϊκού, μετά από διάλειμμα μερικών ετών. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος του.

Η προσπάθεια για ανασύνταξη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αφορά όλα τα μέτωπα, αγωνιστικά και μη. Η αρχή έγινε με την επίσημη πρόταση που κατατέθηκε στον Κώστα Σλούκα, αλλά αυτό δεν αποτελεί παρά μόνο μια μικρή γεύση όσων πρόκειται να ακολουθήσουν.

Οι "πράσινοι" επιχειρούν να "οχυρωθούν" σε όλα τα επίπεδα, γι αυτό επαναφέρουν κοντά τους τον Τάκη Μπαλτάκο. Έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι πρόσωπα και πράγματα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μα πάνω απ όλα τον επί σειράς ετών άμεσο συνεργάτη των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο διακεκριμένος νομικός, που βρέθηκε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά για πολλά χρόνια, συμμετείχε στη σύσκεψη κορυφής που έγινε στο "τριφύλλι" την περασμένη εβδομάδα , στοιχείο που υποδείκνυε την επιστροφή του στα κοινά του συλλόγου.

Η αρχική αίσθηση επαληθεύτηκε, με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα να οριστικοποιούνται τις προσεχείς ημέρες. Αυτό που πάντως μοιάζει δεδομένο είναι πως ο Παναθηναϊκός θέλησε να ενισχυθεί σε διοικητικό επίπεδο, επαναφέροντας στις τάξεις του έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πως είναι εμπιστοσύνης, για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ