ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπράμος: "Οφείλουμε να σεβαστούμε τον Άρη"

Μπράμος: "Οφείλουμε να σεβαστούμε τον Άρη"
INTIME SPORTS

Σεβασμός, συγκέντρωση και άμυνα είναι σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμο, το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου (9/2, 7.45μ.μ.)

Ο Μάικ Μπράμος μίλησε στο Sport24.gr για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο για τη φετινή σεζόν και ο Μάικ Μπράμος δίνει το σύνθημα...

Από τα λεγόμενα του, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι θεωρεί το τρίπτυχο σεβασμό, συγκέντρωση και άμυνα το πιο καθοριστικό για να φύγει ο Παναθηναϊκός τροπαιούχος από την Κρήτη.

"Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, θα παλέψουμε πολύ σκληρά για να τον κατακτήσουμε. Θέλουμε να βάλουμε τα ανοικτά σουτ αν αυτά μας δοθούν και να μην τα χάσουμε όπως στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα", σχολίασε ο Μάικ Μπράμος και συνέχισε:

"Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Ο Άρης είναι μία δυνατή ομάδα, χρειάζεται προσοχή και διψάει για μία διάκριση. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τον σεβαστούμε για να πάρουμε στο τέλος το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Όταν τον ρωτήσαμε τι ρόλο θα παίξει η άμυνα του Παναθηναϊκού στη διεκδίκηση του τίτλου, έλαμψε το μάτι του... Άλλωστε είναι φύσει αμυντικός παίκτης και δεν αφήνει μπάλα να πάει χαμένη.

"Τα πάντα είναι η άμυνα. Μία καλή άμυνα σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις και μία καλή επίθεση, να πάρεις καλύτερες αποφάσεις και να πας στον αιφνιδιασμό και το εύκολο καλάθι. Σου δίνει την ευκαιρία να καλύψει ακόμα και τη μέρα που δεν είσαι καλός επιθετικά και τα σουτ δεν μπαίνουν με τίποτα".

"Κάναμε τη μισή δουλειά με Ολυμπιακό"

Τον ρωτήσαμε αν ο Παναθηναϊκός πήρε το μισό τρόπαιο νικώντας τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό Προπαραμονή Χριστουγέννων και ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει από τη στιγμή που το πιο σημαντικό παιχνίδι δεν έχει γίνει ακόμα:

"Σίγουρα το γεγονός ότι νικήσαμε τον Ολυμπιακό, μας έδωσε τη δυνατότητα να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι κι αν το μυαλό μας μείνει στο ότι νικήσαμε τον Ολυμπιακό δεν θα είναι καλό".

Όσον αφορά την κακή αμυντική εμφάνιση κόντρα στον ΚΑΟΔ, ο Μπράμος σχολίασε: "Ξέραμε ότι νίκησε τον Ολυμπιακό και είχαμε πάει προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο, είχαμε κάποιο πρόβλημα με την ενέργειά μας. Αυτό πάντως δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ