ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπράμος: "Να εστιάσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα"

Μπράμος: "Να εστιάσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Μπράμος μίλησε για τη σειρά των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα, ενώ πρόσθεσε πώς το "τριφύλλι" θα πρέπει πλέον να εστιάσει στο πρωτάθλημα.

Στο πρωτάθλημα θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος μίλησε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα των "πρασίνων".

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

" Καλησπέρα σε όλους…

Ελπίζω να περάσατε όλοι ένα όμορφο Πάσχα, ότι είστε υγιείς και ότι είχατε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Είχαμε κι εμείς δύο μέρες άδεια μετά τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τώρα λίγο για το Πάσχα. Ήταν σίγουρα κάτι… διαφορετικό για εμάς. Μέχρι τώρα ήταν προπόνηση, ταξίδι, αγώνας για πολύ καιρό. Ήταν καλό που ξεκουραστήκαμε λίγο από μια πλευρά, αλλά από την άλλη έχουμε συνηθίσει σε αυτό το ρυθμό των δύο αγώνων την εβδομάδα. Τώρα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα είμαστε και πάλι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έτσι ώστε να τελειώσουμε δυνατά τη χρονιά.

Οι ρυθμοί είναι γενικότερα πιο αργοί χωρίς την Ευρωλίγκα. Είχαμε χρόνο να προπονηθούμε περισσότερο. Τώρα θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε κάθε δύο τρεις μέρες όπως γινόταν και στη διάρκεια των πλέι οφς της Ευρωλίγκας, αλλά θα συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό σε λίγο καιρό, για τα πλέι οφς του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ρυθμοί είναι λίγο πιο αργοί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά με το ίδιο βήμα που είχαμε ως τώρα…

Δώσαμε τα πάντα στα πλέι οφς της Ευρωλίγκας. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έπαιξε καλά σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Είχαν μόνο δύο ήττες όλη τη σεζόν μέχρι να φτάσουν στα πλέι οφς. Είχαμε την ευκαιρία μας, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα. Φυσικά, κάναμε και λάθη, αλλά σε ότι αφορά την προσπάθεια, πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό, αυτή τη στιγμή. Η Ευρωλίγκα ανήκει στο παρελθόν αυτή τη στιγμή και η προσοχή μας στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο στην Ελλάδα πέρυσι, οπότε θέλουμε να επιστρέψουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να διεκδικήσουμε και πάλι τον τίτλο.

Ξέρουμε ότι η άμυνα είναι κλειδί για εμάς. Το αποδεικνύει και το γεγονός ότι ο Λάσμε και ο Διαμαντίδης αναδείχθηκαν οι δύο καλύτεροι αμυντικοί της Ευρωλίγκας. Μέσα από τη δική τους διάκριση, διακρίνεται και όλη η ομάδα. Είναι σίγουρα οι δύο ηγέτες μας στην άμυνα, αλλά κάθε ατομική διάκριση, όπως είπε ο Λάσμε και όπως πάντα λέει ο Διαμαντίδης, έρχεται μέσα από την ομαδική δουλειά. Είναι και οι δύο εκπληκτικοί παίκτες. Ο Λάσμε είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς και ο Διαμανίδης δεν ξέρω κι εγώ πόσους τίτλους ως καλύτερος αμυντικός έχει κατακτήσει. Είναι υπέροχο γι’αυτούς που κερδίζουν αυτή την αναγνώριση και είναι καλό και για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε ότι η άμυνα είναι από τα δυνατά μας σημεία και κάθε ομάδα πρέπει να εκμεταλλεύεται τα δυνατά της σημεία. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε η ομάδα που θα βάζει 90 πόντους ανά αγώνα, αλλά προσπαθούμε αμυντικά, εκεί όπου απαιτείται η προσπάθεια αυτών που τους αρέσει να παίζουν άμυνα. Κι εμείς έχουμε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό παικτών που μας αρέσει να παίζουμε άμυνα…

Αυτά για την ώρα, θα μιλήσουμε ξανά σύντομα,

Μάικ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ