ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Να παλέψουμε"

Μπατίστ: "Να παλέψουμε"
INTIME SPORTS

Θα πρέπει να παλέψει ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Μάικ Μπατίστ στο ΣΕΦ για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μάικ Μπατίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι οι "πράσινοι" θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αμερικανός του "τριφυλλιού":

Παρακολουθήστε στις 22:00 το Live Video Chat του Sport24.gr για τον 4ο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Κάντε κλικ και στείλτε ερωτήσεις και σχόλια στους Μ. Μίχαλο, Στ. Τριαντάφυλλο, Γ. Φιλέρη και στους καλεσμένους τους.

" Στο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να δούμε ξανά την τακτική μας και είπαμε ότι θα βγούμε στο παρκέ για να παλέψουμε. Διορθώσαμε κάποια πράγματα, τα οποία τα κάναμε λάθος στο πρώτο ημίχρονο. Κυρίως, στην άμυνα πέντε εναντίον πέντε. Ξέραμε από την αρχή ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει μία ομάδα νεανική με πολύ ενέργεια και έπρεπε αυτό να το προσέξουμε περισσότερο στην άμυνα. Εμείς έχουμε την εμπειρία και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη".

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία, λέγοντας: " Σίγουρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι για να σε φέρει μέχρι εδώ, όμως, δεν φθάνει για να σε πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Πρέπει να παλέψουμε έτσι ώστε το Σάββατο στο ΣΕΦ να πάρουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα".

Για το τι χρειάζεται, ώστε να νικήσει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ δήλωσε: " Είπε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του και αυτό θα του δίνει ενέργεια. Εμείς θα το ξαναπώ ότι πρέπει να παλέψουμε όπως κάναμε και σήμερα εάν θέλουμε να κατακτήσουμε εκεί το πρωτάθλημα".

Μπατίστ: "Η ηλικία δεν είναι το θέμα"

Ο Μάικ Μπατίστ στη συνέντευξη Τύπου φάνηκε έτοιμος για να πάει στο ΣΕΦ να πάρει τον τίτλο και όπως τόνισε, αυτός με τους συμπαίκτες του, πρέπει να μάθουν τα μυστικά και στους… υπόλοιπους.

" Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ήταν δύσκολη η κατάσταση και δεν είχαμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έπρεπε να παίξουμε σκληρά, να μην τους αφήσουμε να πάρουν τον τίτλο εδώ και να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Ξέραμε τι συμβαίνει και βγήκαμε στο παρκέ δυνατά και επιβιώσαμε για ένα ακόμα παιχνίδι», τόνισε ο “Big Mike” και συμπλήρωσε " Πάμε στο ΣΕΦ τώρα όπου έχουμε χάσει με άσχημο τρόπο και τις δύο φορές. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι θα έχουν πολύ μεγάλη ενέργεια, παίζοντας μπροστά στους οπαδούς τους. Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε σκληρά, με πολύ ενέργεια, να ξεκινήσουμε καλά. Αν τα κάνουμε όλα αυτά θα έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε".

Στη συνέχεια απάντησε και στα όσα ακούστηκαν ότι τόσο αυτός όσο και κάποιοι συμπαίκτες του έχουν… γεράσει: " Το να είσαι κουρασμένος είναι πάντα μέρος του παιχνιδιού. Για μένα το τι λένε δεν σημαίνει τίποτα. Σημασία έχει το πώς προετοιμάζεσαι στο παιχνίδι, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Αν είσαι καλά προετοιμασμένος, τότε θα μετρήσει το ταλέντ και το πόσο έτοιμος είσαι. Ναι είναι πιο νεότεροι από μας, πιο φρέσκοι, αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Όσον αφορά το ποιος είναι το φαβορί, ο Μάικ Μπατίστ είπε: " Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά έχουμε παίκτες όπως εγώ, ο Διαμαντίδης, που έχουμε ξαναβρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και θα πρέπει να βοηθήσουμε και τους άλλους να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι ένα παιχνίδι και είναι σαν τα προηγούμενα τέσσερα να μην μετράνε τίποτα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ