ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Κανείς δεν θέλει να χάσει ένα τέτοιο ματς"

Μπατίστ: "Κανείς δεν θέλει να χάσει ένα τέτοιο ματς"
INTIME SPORTS

Ξεκάθαρος ο Μάικ Μπατίστ, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να αφήσει την Μακάμπι να ξεφύγει και μετά να την κυνηγήσει. Τι είπε για την πίεση στην ομάδα...

Το σύνθημα για την κατάκτηση της νίκης στο τέταρτο ματς (29/3, 10.05μ.μ.) έδωσε ο Μάικ Μπατίστ ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στην καλύτερη αρχή που πρέπει να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός αν θέλει να έχει καλύτερη τύχη στο τέταρτο παιχνίδι.

Αποστολή στο Τελ Αβίβ, Αντωνία Μαραγούσια

"Κανένας δεν θέλει να χάνει κανένα παιχνίδι. Και κυρίως όταν πρόκειται για ένα τέτοιο παιχνίδι που είναι για την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης. Πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι, αφήνοντας πίσω μας το τι έγινε την Τρίτη το βράδυ", τόνισε ο Μάικ Μπατίστ στην αρχική τοποθέτηση και συμπλήρωσε:

"Το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε να ξεκινήσουμε καλύτερα στον αγώνα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να μην τους αφήσουμε να πάρουν τα ριμπάουντ. Ξέρουμε ότι παίζουν στην έδρα τους αλλά δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να είμαστε μετά υποχρεωμένοι να τους ακολουθούμε.

Κι αυτό γιατί σπαταλάμε περισσότερη ενέργεια για να ξαναγυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το κάνουμε πάλι με αντίπαλο την Μακάμπι. Πρέπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και να κάνουμε το σωστό πράγμα στην άμυνα. Έχουμε δει το video του τελευταίου αγώνα και ελπίζω να έχουμε βοηθηθεί. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς το αποτέλεσμα, αλλά ελπίζω ότι θα είναι θετικό στο τέλος. Δεν είναι έτσι ο Παναθηναϊκός. Είμαι τσαντισμένος".

Σε ερώτηση για τον Οχαγιόν σχετικά με την αντιμετώπιση του, ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε ότι: "Ο Οχαγιόν είναι εξαιρετικός παίκτης. Κάνει ακριβώς ότι πρέπει να κάνει για την ομάδα του. Παίζει γρήγορο μπάσκετ και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας έχει δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, αλλά στο τέλος θα πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες της Μακάμπι και όχι μόνο αυτόν.

"Θα δεχτώ ότι χάσαμε μόνο αν..."

Παράλληλα, ο Μπατίστ σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει με μεγαλύτερη ενέργεια αν θέλει να νικήσει... "Ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής το ξεχνάμε και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι θα γίνει την Πέμπτη, σε ένα ματς που θέλουμε να νικήσουμε. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι μας και να παίξουμε σίγουρα καλύτερη άμυνα και με μεγαλύτερο πάθος", επισήμανε ο Μπατίστ και συμπλήρωσε:

"Μπορώ να δεχτώ να χάσουμε αλλά κάτω υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Αν παίξουμε με πάθος και πολύ πολύ σκληρά, τότε ναι θα έχουμε κάνει τα πάντα. Δεν είναι στο χαρακτήρα μας να χάνουμε χωρίς να μαχόμαστε.

Τέλος σε σχετική ερώτηση για την πίεση που πλέον βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, επισήμανε: "Είμαστε επαγγελματίες αλλά είμαστε και άνθρωποι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε να διώξουμε την πίεση από τους εαυτούς μας και να δείξουμε προσοχή στην επίθεση. Αλλά πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά.

Κάποια από τα λάθη που κάναμε ήταν χαζά και απλά δεν πρέπει να τα ξανακάνουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ