ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Είμαστε οικογένεια στον ΠΑΟ"

Μπατίστ: "Είμαστε οικογένεια στον ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η καλή χημεία στις τάξεις του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Μάικ Μπατίστ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ευρωλίγκα (video)

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησε ο Μάικ Μπατίστ ο οποίος τόνισε ότι η κατάκτηση της κούπας είναι η πιο γλυκιά χαρά που μπορεί κάποιος να γευτεί.

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για την καλή χημεία του Παναθηναϊκού, την καλή οργάνωση του συλλόγου αλλά και τα συναισθήματα που νιώθει κάθε φορά που κατακτά την Ευρωλίγκα.

"Πάντα ο ένας είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον άλλο στο παιχνίδι κι όχι μόνο στο παρκέ, αλλά κι εκτός. Πάντα κάποιος θα είναι εκεί για τον άλλο, θα βγούμε για φαγητό για να μιλήσουμε και είναι σημαντικό αυτό, είμαστε οικογένεια", υπογράμμισε ο Μάικ Μπατίστ και συμπλήρωσε:

"Αυτό ξεκινάει από τον κόουτς και φτάνει στον τελευταίο παίκτη κι αυτό είναι που μας κάνει κι έχουμε επιτυχία, γιατί πάντα θα κάνουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο για να έρθει εδώ και να δουλέψει σκληρά ώστε να πετύχει".

Σε ερώτηση για το μυστικό επιτυχίας, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι ανταγωνιστικός κάθε χρόνο, ο Μάικ Μπατίστ επισήμανε: "Η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση, κρατήσαμε και φέτος τον βασικό κορμό όπως εμένα, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ενώ ήρθαν παίκτες με εμπειρία".

Αναφορικά με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ο Αμερικανός σέντερ του σχολίασε: "Το γεύτηκα για πρώτη φορά το 2007... είναι κάτι που όλοι οι παίκτες θέλουν να το ζήσουν, είσαι στην κορυφή όταν άλλοι είναι στον πάτο.

Όταν κέρδισα το πρώτο, κάθε χρόνο ήθελα να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί να μην έχουμε κάθε χρόνο καλή χρονιά, για παράδειγμα το 2007 τα καταφέραμε, το 2000 όχι .... αλλά είναι η πιο γλυκιά χαρά που μπορείς να γευτείς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ