ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπανκς: "Τον καλύτερό μας εαυτό για την πρόκριση"

Μπανκς: "Τον καλύτερό μας εαυτό για την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπανκς μίλησε στο Sport24.gr για την πιθανή πρόκριση στους "8" , τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός με τη Ρεάλ, αλλά και τη νίκη της Μάλαγα στη Μόσχα. Διαβάστε επίσης τι είπε για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ

Τα πράγματα μπλέχτηκαν στον Ε' όμιλο, μετά τη νίκη της Μάλαγα μέσα στη Μόσχα, επί της ΤΣΣΚΑ και η εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Ρεάλ τον αφήνει λίγο πιο πίσω βαθμολογικά.

Το χειρότερο πάντως, ήταν ο τρόπος που επήλθε αυτή η ήττα από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έλεγχε το παιχνίδι για περισσότερο από 35 λεπτά.

Πάντως, κανένα αποτέλεσμα πλέον δεν προκαλεί αίσθηση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάρκους Μπανκς στο Sport24.gr καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε: "Σ' αυτή τη λίγκα τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Για το τι συνέβη στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και χάθηκε η νίκη, σχολίασε: "Δυστυχώς έπεσε ο ρυθμός μας στο β' ημίχρονο και σταδιακά ανέβαινε εκείνος της Ρεάλ. Δύο φορές ξεφύγαμε και πάλι, αλλά οι αντίπαλοι έβαλαν δύο μεγάλα σουτ και πέρασαν μπροστά στο σκορ, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε.

Βάλαμε μόλις 5 πόντους στο δ' δεκάλεπτο. Δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι, ειδικά μάλιστα, όταν παίζεις στην έδρα σου και μένεις άποντος για τόση ώρα. Όταν δεν καταφέρνεις να εκμεταλλευτείς την άμυνα σου για να σκοράρεις, είναι σαν να μην παίζεις και καλή άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά".

Τον ρωτήσαμε αν τελικά ο Παναθηναϊκός καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ ξεκαθάρισε ότι κάτι άλλο μπορεί να υποσχεθεί από τώρα στον κόσμο της ομάδας: "Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν τα παρατάμε".

"Αφήνουμε πίσω μας την ήττα"

Πάντως, αυτό ήταν μόλις το 5ο παιχνίδι, σε μία φάση που έχει ακόμα άλλους 9 αγώνες για να ολοκληρωθεί και ο Μάρκους Μπανκς εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

"Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, τόσο στην έδρα μας, όσο κι εκτός. Αφήνουμε πίσω μας την ήττα από τη Ρεάλ και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια", υποστήριξε ο Μάρκου Μπανκς.

Όταν τον ενημερώσαμε δε ότι η Μάλαγα πέρασε από τη Μόσχα, τόνισε: "Τα πάντα μπορούν να συμβούν στην Ευρωλίγκα. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες που διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες και πράγματι πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν κι άλλες εκπλήξεις στο μέλλον".

Σε ερώτηση για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και πρόσφερε το πιο ζεστό του χειροκρότημα στην ομάδα: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τη στήριξη, πραγματικά τους χρειαζόμασταν κοντά μας για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με τη Ρεάλ. Χωρίς αυτούς, η ομάδα πιστεύω δεν θα ήταν η ίδια. Σαν ομάδα, εκτιμάμε πολύ την παρουσία τους κάθε φορά που παίζουμε εντός έδρας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ