ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπανκς: "Λατρεύω να παίζω με τον Διαμαντίδη"

Μπανκς: "Λατρεύω να παίζω με τον Διαμαντίδη"
INTIME SPORTS

Ενθουσιασμένος για την πρόκριση στο Top-16 εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπανκς, ο οποίος χαρακτήρισε φανταστικό παίκτη τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τι λέει για τον εκδηλωτικό τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός πλέι μέικερ με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πράσινη":

Για τη νίκη επί της Ολίμπια και τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η ομάδα νίκησε και πέτυχε τον πρώτο της στόχο, που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague. Ολόκληρη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη. Εγώ προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος και δεν βλέπω την ώρα για τη συνέχεια. Έχουμε άλλους δύο αγώνες σε αυτή τη φάση, τους οποίους θέλουμε να κερδίσουμε, αφού ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον όμιλο. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε σε ανοδική πορεία και νομίζω πως οι αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τη Χίμκι θα μας δώσουν αυτή τη δυνατότητα. Ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει όλους τους αγώνες".

Για τη συνεργασία του με τον Διαμαντίδη: "Η ομάδα διαθέτει αρκετούς ταλαντούχους παίκτες. Έχω αρχίσει σιγά-σιγά να μαθαίνω τα παιδιά και τον τρόπο παιχνιδιού τους. Μου αρέσει πολύ ο Διαμαντίδης, είναι φανταστικός παίκτης, πανέξυπνος. Ειλικρινά, λατρεύω να παίζω μαζί του. Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες στην Ευρώπη, όλη η προσοχή πέφτει πάνω του και δίνονται οι ευκαιρίες που χρειαζόμαστε οι υπόλοιποι και τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε".

Για τον τρόπο που πανηγυρίζει (δείχνει τα μπράτσα του έπειτα από κάθε όμορφη προσπάθειά του στο παρκέ): "Οι πανηγυρισμοί είναι για τον κόσμο. Είναι μέρος του σόου. Μου αρέσει να παίζω έντονα και να διασκεδάζω το παιχνίδι. Από την άλλη, θέλω να δίνω θέαμα στον κόσμο, πρέπει να έρχεται και να διασκεδάζει τον αγώνα. Μου αρέσει με αυτό τον τρόπο να επικοινωνώ με τον κόσμο. Είναι ένας τρόπος, καθώς ακόμα δεν γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει εδώ και έτσι προσπαθώ να είμαι κοντά, μαζί τους και να μας αρέσει αυτό που συμβαίνει".

Για τις φιλοδοξίες του με τον Παναθηναϊκό: "Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα. Θέλω απλώς να κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου και να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει. Δουλεύω σκληρά για να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα και παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζομαι καλύτερος. Αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα η παρουσία μου στην Ευρώπη, σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Κι εγώ, ξέρεις, διψάω για προκλήσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ