ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μοίρασαν χαμόγελα και αγάπη οι παίκτες του Παναθηναϊκού

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ", μοιράζοντας δώρα και χαρά στα παιδιά που βρίσκονται εκεί.

Μέρες γιορτινές, μέρες που μοιράζονται χαμόγελα. Ο Παναθηναϊκός Superfoods έδειξε για ακόμα μία φορά το άλλο του πρόσωπο, αφού επισκέφτηκε την Δευτέρα (19/12) την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ", μοιράζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά που βρίσκονται εκεί.

Ο τεχνικός της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε σχετικά: " Συγχαρητήρια πρώτα απ' όλα στο "EΛΠΙΔΑ" για την εκπληκτική δουλειά που κάνει με τα παιδιά. Είμαστε που είμαστε εδώ και φέτος. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Πραγματικά χαιρόμαστε που καταφέραμε να κάνουμε έστω μία ημέρα τους διαφορετική".

Ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του δήλωσε πως " δεν τίθεται ερώτημα πως αυτά τα παιδιά είναι οι αληθινοί μαχητές της ζωής. Είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε παιδιού που βρίσκεται εδώ. Στην καθημερινότητά μας δεν βλέπουμε πως μάχονται, αφού προφανώς εμείς ασχολούμαστε με το μπάσκετ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ερχόμαστε εδώ και να βλέπουμε παιδιά που περνούν μέσα από αυτή τη δυσκολία, να προσπαθούμε να τα κάνουμε χαρούμενα, να τους δώσουμε δώρα, να τους πούμε γεια και να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο. Είναι σημαντική στιγμή και για εμάς να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν", με τον Γιάννη Μπουρούση να προσθέτει πως " είναι μεγάλη τιμή για εμάς που μπόρεσε να είναι εδώ σήμερα και να μας υποδεχτεί η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά, "κλέβουμε" λίγο από τον ελάχιστο χρόνο και τις τόσες υποχρεώσεις που έχουμε, για να δώσουμε χαρά και γέλιο σε αυτά τα παιδιά που περνούν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Θέλουμε να τους κάνουμε να ξεχάσουν το πρόβλημα που έχουν και να τους ευχηθούμε να είναι ακόμη πιο δυνατοί. Αυτό πρέπει να το κάνουμε όσο μπορούμε πιο συχνά, όχι μόνο στις γιορτές. Αυτή είναι η δική μου σκέψη. Μπορούμε και ατομικά, ο καθένας να έρχεται και να βλέπει τα παιδιά και να τα στηρίζει όπως μπορεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ