ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα μας δώσει ώθηση"

Μήτογλου: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα μας δώσει ώθηση"
EUROKINISSI

O Κωνσταντίνος Μήτογλου σημείωσε την ώθηση που αναμένεται να πάρει ο Παναθηναϊκός Superfoods από τους φιλάθλους του στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό (3/6,19:00).

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου με αφορμή το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό (3/6, 19:00) ανανέωσε το blog του και στάθηκε στους φίλους της ομάδας του.

Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ αναφέρθηκε επίσης στο "πράσινο" πλάνο νίκης, σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της σειράς και τόνισε πως στην ομάδα του είναι επικεντρωμένη μόνο στο πρώτο ματς της σειράς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος

Το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν έφτασε καθώς ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας κάθε χρονιά. Έχουμε δουλέψει σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να καταφέρουμε να τον πετύχουμε. Αυτό που μας απασχολεί αποκλειστικά είναι το πρώτο παιχνίδι, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους.

Παίζουμε στην έδρα μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο κόσμος, όπως πάντα, θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση. Οι φίλαθλοί μας ξέρουν καλά πώς να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες. Ωστόσο, για να καταφέρουμε να κάνουμε το 1-0 και να υπερασπιστούμε την έδρα μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Απέναντί μας θα βρούμε μια εξαιρετική ομάδα με πολλή ποιότητα σε όλες τις θέσεις και επιβάλλεται να εμφανιστούμε απόλυτα προσεκτικοί. Οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να αποβεί μοιραία γι’ αυτό θα πρέπει η συγκέντρωσή μας να βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ