ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεγάλη ανταπόκριση στο πρώτο σεμινάριο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Μεγάλη ανταπόκριση στο πρώτο σεμινάριο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
STOLISVAGGELIS

Οι δράσεις της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίστηκαν με το πρώτο σεμινάριο υπό την αιγίδα της APC Consulting με θέμα τα κίνητρα, την επιμονή και τους στόχους των αθλητών. Έπεται συνέχεια από το "τριφύλλι".

Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε ό,τι αφορά την Ακαδημία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι. Το "τριφύλλι" δεν περιορίζεται σε όσα αφορούν τις τεχνικές δεξιότητες των αθλητών, αλλά και στη δυνατότητα για όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογική και πνευματική προετοιμασία ενός αθλητή που φιλοδοξεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Υπό αυτό το πρίσμα έγινε το πρώτο σεμινάριο της APC Consulting στο ΟΑΚΑ, με θέμα τα κίνητρα, την επιμονή και τους στόχους των παιδιών. Οι Κωνσταντίνος Μασόνος και Ηλιάνα Σατραζάμη (εξιδεικευμένοι εκπρόσωποι της APC Consulting) μίλησαν, με τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο (Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και τον Κωνσταντίνο Νέτσι (Διευθυντής Λειτουργίας της Ακαδημίας) να απευθύνουν χαιρετισμό.

Μεγάλη ανταπόκριση στο πρώτο σεμινάριο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
STOLISVAGGELIS

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο Διευθυντής Λειτουργίας των Ακαδημιών, Κωνσταντίνος Νέτσης, ενώ ομιλητές στο σεμινάριο ηταν οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της APC Consulting, Κωνσταντίνος Μασόνος και Ιλιάνα Σατραζάμη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ