ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την κάμερα του Sport24.gr στο Ελληνικό

Με την κάμερα του Sport24.gr στο Ελληνικό
INTIME SPORTS

Δείτε τα videos μέσα από το παρκέ, από την απονομή του Παναθηναϊκού, τον Δημήτρη Διαμαντίδη να καλεί κοντά του τους Δημήτρη και Θανάση Γιαννακόπουλο, καθώς και τα παιχνίδια με τις τούρτες μέσα στα αποδυτήρια

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας τον Ολυμπιακός στον τελικό με σκορ 81-78 και το Sport24.gr βρέθηκε εκεί για να σας παρουσιάσει όλα τα videos που τράβηξε μετά το τέλος του αγώνα.

Υπάρχουν πολλά videos και από τα επεισόδια που στιγμάτισαν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και από την εκκένωση του γηπέδου, αλλά από αυτά προφανώς έχετε ήδη... αηδιάσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα κι αφού οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν στο κέντρο του γηπέδου, έφυγαν για τα αποδυτήρια για να φορέσουν τα μπλουζάκια που είχε ετοιμάσει η ΚΑΕ.

Οι σαμπάνιες έρεαν άφθονες και αφού πέρασε κάμποση ώρα, οι "πράσινοι" εμφανίστηκαν με βρεγμένες τις μπλούζες τους για την απονομή του Κυπέλλου.

Εκεί, όπου άπαντες πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη τους επιτυχία και παρέλαβαν ένας ένα τα μετάλλιά τους.

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης παρέδωσε την κούπα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος κάλεσε κοντά του τους Δημήτρη και Θανάση Γιαννακόπουλο για να την υψώσουν όλοι μαζί.

Αφού επέστρεψαν στα αποδυτήρια, το γλέντι συνεχίστηκε με το Γιόνας Ματσιούλις να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς είχε τα γενέθλιά του και οι συμπαίκτες του του τραγούδησαν το "Happy Birthday".

Γλυκό περίμενε και τον Χάρη Γιαννόπουλο ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή (Χαράλαμπος γαρ) και δείτε με πόση ανυπομονησία άνοιξε το κουτί που τον περίμενε.

Στη συνέχεια, οι "πράσινοι" εξακολούθησαν να πανηγυρίζουν και να ποζάρουν για τους φωτογραφικούς φακούς.

Δείτε επίσης τον Γιόνας Ματσιούλις να κάνει δηλώσεις και να κάνει πλάκα στον Μάικ Μπράμο. Ο Λιθουανός έδωσε ρεσιτάλ με τα πειράγματά του. Άλλωστε, αυτός και ο Σχορτσανίτης συναγωνίζονται στα "πράσινα" αποδυτήρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ