ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Παππά στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Με Παππά στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παππάς έφερε τα... ευχάριστα στον Σάσα Τζόρτζεβιτς αφού προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (23/1), θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (25/1, 19:00). Πρόβλημα για Χαραλαμπόπουλο.

Με ένα από τα βασικά του "όπλα" θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Δευτέρας (25/1, 19:00) με τον Ολυμπιακό! Ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε τη θλάση στο γαστροκνήμιο, προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (23/1) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το συναπάντημα με τους "ερυθρολεύκους".

Ο 25χρονος γκαρντ έμεινε στα "πιτς" για δέκα ημέρες, έχασε τα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα, Άρη και Λοκομοτίβ Κουμπάν αλλά πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των "πρασίνων", οι οποίοι θα πάνε στο ΣΕΦ για να "καθαρίσουν" την πρωτιά στη regular season, ή -στη χειρότερη- να διαφυλάξουν το +4 από τη νίκη τους στον α' γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Έτσι, για πρώτη φορά φέτος το "τριφύλλι" θα έχει στη δωδεκάδα του τόσο τον Νίκο Παππά όσο και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, τους δύο μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν.

Από την άλλη, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην αποστολή για το ντέρμπι "αιωνίων" αφού ο 19χρονος φόργουορντ έμεινε εκ νέου εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ