ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματσιούλις: "Σοβαρότητα και συγκέντρωση"

Ματσιούλις: "Σοβαρότητα και συγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δίνει την Τρίτη (8/10, 4μ.μ.-ΔΤ) τον πρώτο του φετινό επίσημο αγώνα με αντίπαλο το Ρέθυμνο και ο Γιόνας Ματσιούλις δίνει το σύνθημα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Τα φιλικά τελείωσαν και πλέον ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τα επίσημα παιχνίδια του, αρχής γενομένης από την Τρίτη (8/10, 4μ.μ.-ΔΤ) με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Οι "πράσινοι" παρέμειναν στην Κρήτη μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά "Π. Οικονομάκης" και την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν τους Κρητικούς στο ριμέικ του πρόσφατου φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους.

Η προετοιμασία των "πράσινων" ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (7/10) με μία προπόνηση στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, ο Γιόνας Ματσιούλις έδωσε το σύνθημα για πρόκριση στους "4" του θεσμού: "Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή και μαχητική ομάδα, κάτι που διαπιστώσαμε και στο μεταξύ μας φιλικό του Σαββάτου γι’ αυτό και απαιτείται να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης ώστε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου.

Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και είναι λογικό να μην είμαστε ακόμη έτοιμοι. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που μας αναγκάζει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αφού το Κύπελλο αποτελεί έναν από τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ