ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μασιούλις: "Τα πάντα για τη νίκη"

Μασιούλις: "Τα πάντα για τη νίκη"

Ο Γιόνας Μασιούλις ξεκαθάρισε πως η νίκη είναι απαραίτητη για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Άλμπα και υπογράμμισε πως οι "πράσινοι" θα κάνουν τα πάντα για να φύγουν από το Βερολίνο με αυτή.

Ένα σημαντικό παιχνίδι με την Άλμπα στο πλαίσιο του 16 της Euroleague δίνει την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, οι παίκτες του οποίου πέταξαν για τη Γερμανία.

Κατά την αναχώρηση ο Γιόνας Μασιούλις μίλησε για το παιχνίδι και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως και ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

"Το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο από την στιγμή που δεν θα έχουμε μαζί μας τον Διαμαντίδη. Χωρίς τον Δημήτρη όλοι θα έχουμε… έξτρα δουλειά να κάνουμε πάνω στο παρκέ.

Η Άλμπα είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Παλεύει πολύ στα ριμπάουντ και εμείς στον συγκεκριμένο τομέα θα πρέπει να φανούμε καλύτεροι. Θα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό της να επιβάλλουμε τον δικό μας και να κερδίσουμε μέσα στο Βερολίνο. Ότι και να γίνει. Θέλουμε την νίκη και θα κάνουμε τα πάντα. Είναι απαραίτητη για εμάς" δήλωσε ο Μασιούλις.

Από την άλλη, ο Βασίλης Ξανθόπουλος είπε: "Στο Top-16 κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Και μάλιστα γίνεται ακόμα πιο δύσκολος αν δεν έχουμε μαζί μας τον Διαμαντίδη".

Σε ό,τι αφορά την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες και τα ξεχνάμε όλα πάνω στο παρκέ".

Τέλος, για την προετοιμασία για το ματς υπογράμμισε: "Είδαμε πολύ βίντεο, την αναλύσαμε και ξέρουμε καλά με τι ομάδα έχουμε να κάνουμε. Είναι μια ομάδα που σκληρή και εμείς θα πρέπει να πάρουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού να αντέξουμε το σκληρό τους παιχνίδι και να φανούμε εμείς πιο σκληροί απ αυτούς. Να παίξουμε πιο δυνατά. Η Άλμπα έχει 10-11 πολύ ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ