ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάριτς: "Δεν έχει σχέση με το πρώτο ματς"

Μάριτς: "Δεν έχει σχέση με το πρώτο ματς"

Ο Άλεξ Μάριτς μιλάει για διαφορετικό παιχνίδι με την Μιλάνο και η ΚΑΕ καλεί τον κόσμο να την βοηθήσει στην... επιστροφή του Φώτση ως αντίπαλος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, αλλά ούτε και η τελευταία... Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι η Αρμάνι θα έχει αλλαγές και δεν θα είναι το... συνονθύλευμα που αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο.

Σε αυτό συνηγόρησαν και οι Μάριτς αλλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις που έκαναν στο επίσημο σάιτ της Euroleague.

Συγκεκριμένα ο σέντερ του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Είναι σχεδόν πάντα πιο δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα για δεύτερη φορά. Τους ξέρεις καλύτερα και σε γνωρίζουν καλύτερα. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο που δώσαμε.

Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τους δημιουργούς που έχουν και να έχουμε στο μυαλό μας πως είναι μια διαφορετική ομάδα από αυτή που αντιμετωπίσαμε στην Ιταλία. Ο Χέρστον επέστρεψε ενώ απέκτησε και τον Μπρέμερ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έτοιμοι και αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να πετύχουμε τους στόχους μας στο Τοπ 16".

Ομπράντοβιτς: "Στο μυαλό μας η νίκη"

Ο Ζοτς θα τα πει αναλυτικά και το απόγευμα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου... Στο σάιτ της Euroleague τόνισε ότι: "Έχουν δύο νέους παίκτες, τον Χέρστον και τον Μπρέμερ. Ο πρώτος επέστρεψε από έναν τραυματισμό και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για αυτούς. Ο δεύτερος είναι ένα περιφερειακός παίκτης που έχει την ποιότητα να κάνει πολλά πράγματα επιθετικά. Με αυτούς τους δύο παίζουν και αυτό είναι φανερό.

Είχαμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε το τελευταίο διάστημα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, τη φάση των "8" του Κυπέλλου και στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα, περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που έγινε στο Μιλάνο. Όπως και να έχει, παίζουμε στο γήπεδό μας και καταλαβαίνουμε πως χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να το έχουν στο μυαλό τους"

"Σας θέλουμε κοντά μας"

Από τον Παναθηναϊκό περιμένουν και την συμπαράσταση του κόσμου τους, όπως τόνισαν και στην σχετική ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ... «Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (23/2, 22.00) την ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα για την τελική κατάταξη στον όμιλο στο Top-16 της Ευρωλίγκας. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες σας θέλουν κοντά τους. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα ως τις 18.30 και αύριο από τις 10.30 ως τις 19.00. Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν αύριο από τις 19.00. Εισιτήρια διατίθενται ακόμη στο PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων) και μέσω ίντερνετ στο www.paobc.gr», αναφέρει χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ