ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μανωλόπουλος: "Υψηλότερο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης"

Μανωλόπουλος: "Υψηλότερο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πώς από εδώ και πέρα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερος βαθμός αυτοσυγκέντρωσης. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

" Καλησπέρα…

Η επιστροφή από τη Βαρκελώνη, έφερε στο ΟΑΚΑ και το 1-1 στη σειρά των play offs. Αυτό μόνο. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, πήραμε τη νίκη στο δεύτερο, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Δεν σημαίνει όμως και κάτι σε ότι αφορά τη συνέχεια. Υπάρχει δρόμος μπροστά, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και τίποτα δεν θα είναι εύκολο.

Στους δύο πρώτους αγώνες στη Βαρκελώνη και στη μεγαλύτερη διάρκειά τους επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Οι άμυνες ήταν το κυρίαρχο στοιχείο. Έγινε σκληρό παιχνίδι και θεωρώ ότι επιθετικά, στον πρώτο αγώνα, ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το δεύτερο. Στην αναμέτρηση της Πέμπτης είχαμε περισσότερα κενά διαστήματα σε σχέση με αυτήν της Τρίτης, αλλά και πάλι καταφέραμε να πάρουμε μια ιδιαίτερα σημαντική για εμάς εκτός έδρας νίκη.

Οι παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά, έκαναν αυτό που είχαμε σχεδιάσει, αλλά υπάρχουν φυσικά κάποια στοιχεία και κάποιες λεπτομέρειες τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε ενόψει της συνέχειας. Το επίπεδο είναι υψηλότερο, είναι πιο δύσκολο να επιβάλεις το ρυθμό σου όσο ανεβαίνεις. Και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία με βάση τα αποτελέσματα είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση με το 1-1 δεν ολοκληρώνεται η σειρά. Αυτό που θέλουμε από εδώ και πέρα είναι ακόμη υψηλότερο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης στο παιχνίδι, στην τακτική και ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο αντίπαλός μας έχει αποδείξει ότι είναι εξίσου καλή όταν παίζει εκτός έδρας, ότι μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε.

Για εμάς είναι σημαντικό και σίγουρα αλλάζει πολλά το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε πλέον στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για εμάς, καθώς μας δίνει πάντα επιπλέον ενέργεια με το δικό του πάθος και τη δική του φωνή. Το θέμα είναι κι εμείς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και αυτού του αγώνα, να παίξουμε με μεγαλύτερη προσοχή, να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τα κενά διαστήματα και τα λάθη του μυαλού. Όλα αυτά περιμένοντας φυσικά να δούμε και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Τζέιμς Γκιστ, καθώς επέστρεψε με ενοχλήσεις από τη Βαρκελώνη…

Η συνέχεια γράφεται για εμάς από σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο, προετοιμάζοντας πλέον τον τρίτο αγώνα της σειράς…

Σωτήρης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ