ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μανωλόπουλος: "Πλήρης ομάδα ο Πανιώνιος"

Μανωλόπουλος: "Πλήρης ομάδα ο Πανιώνιος"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πώς ο Πανιώνιος διαθέτει ταλέντο επιθετικά, λέγοντας πώς μία ομάδα με έφεση στον αιφνιδιασμό.

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, τονίζοντας πώς ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης είναι μία ομάδα με έφεση στον αιφνιδιασμό.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο "paobcblog.gr":

" Καλησπέρα…

Αντιμετωπίζουμε αύριο τον Πανιώνιο, σε έναν αγώνα εξ’ αναβολής από την 9η αγωνιστική. Και τον τελευταίο της χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε ξανασυναντηθεί στο τουρνουά του Ρεθύμνου, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Είναι δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές από τότε.

Ο Πανιώνιος θα παρουσιαστεί σίγουρα αλλαγμένος, καθώς έχει και έναν καινούριο προπονητή στην άκρη του πάγκου. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη στο 100%, καθώς χρειάζεται σίγουρα χρόνος για κάτι τέτοιο. Ήδη όμως ο Πανιώνιος παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Είναι μια ομάδα που έχει πολλά νέα παιδιά, με πάρα πολύ ταλέντο επιθετικά κυρίως. Είναι ομάδα με έφεση στον αιφνιδιασμό. Προσπαθεί να φτάσει σε εύκολα καλάθια με αυτόν τον τρόπο και είναι μια πρώτη επιλογή για τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα έχει αρκετούς δημιουργούς, είναι ομάδα πλήρης σε όλες τις θέσεις και έχει εναλλακτικές σε κάθε θέση. Σε ότι αφορά την άμυνα, προσπαθεί να πιέσει στο μισό γήπεδο και κάποιες φορές η άμυνά του γίνεται ιδιαίτερα επιθετική, προσπαθώντας για το κλέψιμο.

Τελευταίο κομμάτι στο παζλ ήταν η προσθήκη του Μπίλι Κις. Είναι ένας παίκτης πολύ γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στη Λάρισα και στο Μαρούσι, ενώ έχει αγωνιστεί ξανά και στον Πανιώνιο. Δίνει εξυπνάδα, δημιουργία και πάρα πολύ καλό σουτ, αλλά και εμπειρία, κάτι σημαντικό σε μια ομάδα τόσο νεανική όσο αυτή του Πανιωνίου. Δεν θεωρώ ότι είναι ακόμη 100% έτοιμος, από πλευράς φυσικής κατάστασης, γιατί μόλις ήρθε, αλλά είναι σίγουρα μια καλή επιλογή, κυρίως για την εμπειρία του, γιατί υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και χρειάζονται και έμπειρους παίκτες για να τους βοηθήσουν.

Σωτήρης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ