ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λόγκαν: "Κλειδί" η άμυνα"

Λόγκαν: "Κλειδί" η άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καβάλα (17/02, 19:00, ΝΕΤ) στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με την Καβάλα, αυτή την φορά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (17/02, 19:00, ΝΕΤ).

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν μίλησε για το παιχνίδι με τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί δεν παίξαμε με μεγάλη ενέργεια, ενώ αντίθετα, οι αντίπαλοί μας μπήκαν στο γήπεδο με ενέργεια και υψηλό κίνητρο".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Είχαμε κι εμείς κίνητρο και μεγάλο και δεν ήταν άλλο από την ήττα του πρώτου γύρου. Δεν μπήκαμε όμως με την ενέργεια που απαιτούσε το παιχνίδι, χάσαμε εύκολα καλάθια, την ίδια στιγμή που η Καβάλα ήταν αποτελεσματική και έβαλε τα δικά της σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ηρεμήσαμε και παίξαμε πολύ καλύτερα.

Παίξαμε όπως στις προπονήσεις και αποδυναμώσαμε κάποια από τα δικά τους δυνατά σημεία, σταματήσαμε κάποια από τα πράγματα που ήθελαν να κάνουν στο γήπεδο. Το κλειδί για την αυριανή αναμέτρηση είναι τη άμυνα, είναι να τηρήσουμε το πλάνο που θα μας δώσουν οι προπονητές μας και να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο και όχι όπως στο πρώτο. Να μπούμε με ενέργεια και αποφασισμένοι από την αρχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ