ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεκαβίτσιους για παραμονή: "Περιμένω την απόφαση του Παναθηναϊκού..."

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από το Κάουνας, όπου βρίσκεται, ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό Superfoods, τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που "είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος".

Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Παναθηναϊκό Superfoods, κι ο Λούκας Λεκαβίτσιους επέστρεψε στην δράση. Για χάρη της Λιθουανίας, της οποίας αποτελεί μέλος εν όψει του τρίτου "παραθύρου" για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 24χρονος πλεϊμέικερ αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που προσέγγισαν περισσότερο οι δημοσιογράφοι της χώρας, δεδομένου ότι είχαν να ρωτήσουν ένα κάρο πράγματα για την πρώτη του σεζόν στο εξωτερικό, και δη στην Ελλάδα για χάρη του "τριφυλλιού".

Κι όπως αποδείχθηκε, είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Ο αριστερόχειρας γκαρντ μίλησε στο BasketNews για το γεγονός πως περιμένει εντός των επόμενων ημερών από τον Παναθηναϊκό Superfoods να μάθει αν θα επιστρέψει στην Αθήνα, για τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον χρόνο συμμετοχής του: " Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες σε αυτή κατάσταση. Από τη μία, είναι ότι ο Νικ (Καλάθης) έπαιξε πολύ καλά, όπως επίσης μην ξεχνάμε ότι στη διάρκεια της σεζόν ήρθε κι ο Μάικ (Τζέιμς). Γι αυτό θεωρώ ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Νικ να παίξει σε όλα τα παιχνίδια για 30+ λεπτά. Πιστεύω ότι ο προπονητής θα μου δώσει περισσότερες αρμοδιότητες την επόμενη σεζόν. Γενικά, όμως, θεωρώ ότι ήταν μια καλή χρονιά για εμένα μακριά από τη χώρα μου. Όλα πήγαν καλά. Περίμενα ότι θα είναι πιο δύσκολα, όταν πήγα στην Αθήνα. Νέο περιβάλλον, νέος προπονητής, νέα χώρα. Στο τέλος όμως, όλα έχουν να κάνουν με το άθλημα".

Για το συμβόλαιό του: " Έχω υπογράψει συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. Πιστεύω ότι θα με κρατήσουν στην ομάδα. Όπως επίσης, πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος τη δεύτερη σεζόν. Ακόμη δεν ξέρω κάτι, περιμένω μέχρι την 1η Ιουλίου. Όλα εξαρτώνται από την απόφαση της ομάδας. Μέχρις εκείνη τη μέρα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να με ενημερώσει τι θα γίνει. Γι αυτό ακόμη περιμένω".

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: " Ο Τσάβι μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ στο τακτικό κομμάτι για να προετοιμάσει την ομάδα του πριν από τους αγώνες. Έχει πολλές τακτικές αποχρώσεις. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς στο γήπεδο. Αν έπρεπε να τον συγκρίνω με τον "Σάρας" θα έλεγα πως είναι αρκετά διαφορετικοί. Ίσως έχουν ομοιότητες στον τρόπο προπόνησης, αλλά δεν μπορούν να γίνουν πάρα πολλές συγκρίσεις. Του μιλούσα σαν να είμαστε φίλοι. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας σπουδαίος προπονητής".

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: " Δεν μιλήσαμε μεταξύ μας γι αυτό το πράγμα (την έκρηξή του μετά τον χαμένο πρώτο τελικό). Είχαμε το μυαλό μας στα παιχνίδια. Η ομάδα δεν αντέδρασε σε αυτό, γιατί όλοι προετοιμαζόμασταν για τον επόμενο αγώνα. Γενικά, τον συνάντησα μόνο δύο φορές. Τον έχω συναντήσει προσωπικά, οπότε δεν θα έλεγα πως ισχύουν οι φήμες ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω όλων. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ