ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάσμε: "Παίξαμε δυνατά και βγάλαμε ενέργεια"

Λάσμε: "Παίξαμε δυνατά και βγάλαμε ενέργεια"
INTIME SPORTS

Ο Στέφαν Λάσμε μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι οι "πράσινοι" έβγαλαν ενέργεια σε ολόκληρο το ματς.

Ο Στέφαν Λάσμε αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, με τον παίκτη του "τριφυλλιού" να τονίζει πώς τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του έβγαλαν ενέργεια.

Όσον αφορά το ματς με τη Ρεάλ, σχολίασε ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι τόσο καλός όσο στο ματς του α' γύρου.

"Μείναμε στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, έπαιξαν έξυπνα, εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες μας και μας δυσκόλεψαν. Εμείς παίξαμε δυνατά και βγάλαμε ενέργεια σε όλο το ματς. Είναι προφανές ότι είναι μία καλή και δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ κι έχει πολύ έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του", τόνισε ο Λάσμε.

Σε ερώτηση για το τι κρατάει από το ματς: "Παίξαμε σκληρά για 40 λεπτά, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παίζουμε πάντα έτσι, ανεξαρτήτως ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντί μας και σε ποια διοργάνωση".

Για τη Ρεάλ σχολίασε: Είναι το επόμενο παιχνίδι, Την προηγούμενη φορά παίξαμε εναντίον τους και τους κερδίσαμε στην έδρα μας. Αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί και πάλι. Εμείς από την πλευρά μας θα προπονηθούμε, θα αγωνιστούμε σκληρά και θα βρούμε νέους τρόπους για να φτάσουμε στη νίκη.

Σεβόμαστε την ομάδα της Ρεάλ και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι μία ομάδα που τρέχει πάρα πολύ στο γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε.

Αυτό που θέλουμε πάντα είναι να παίζουμε σκληρά. Δεν αποτελεί εγγύηση το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Τότε ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στην ομάδα. Εξαρτάται από εμάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ