ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λασμέ ο δεύτερος ξένος του ΠΑΟ

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008)<br>
PANATHINAIKOS - PARTIZAN (EUROLEAGUE 2008)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008)
PANATHINAIKOS - PARTIZAN (EUROLEAGUE 2008)
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λασμέ αποχαιρετά τους Σέλτικς στο καμπ του Λας Βέγκας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr ετοιμάζεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ρελάνς ΠΑΟ για τη διατήρηση του Στράτου Περπέρογλου στο ολοκαίνουργιο ρόστερ (video)…

Ο Στεφάν Λασμέ είναι ο δεύτερος ξένος (μετά τον Αμερικανό Αντι Πάνκο) στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Όπως διαβάσατε από την Τρίτη 17/7 στο Sport24.gr ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ/σέντερ είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του και η διοίκηση του Τριφυλλιού υλοποίησε την επιθυμία του έμπειρου προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λασμέ έχει πει το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού (περίπου 400.000 δολάρια) και από τη στιγμή που θα υπογράψει τη συμφωνία με τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης θα σταματήσει να αγωνίζεται στο «Summer League» του Λας Βέγκας, όπου συμμετέχει με τους Μπόστον Σέλτικς, παρέα με τον πρώην παίκτη του Ρεθύμνου και του ΠΑΟΚ Ντιόντε Κρίστμας.

Στο Λας Βέγκας ο Λασμέ αγωνίστηκε σε δύο αγώνες των Σέλτικς έχοντας 0,5 πόντο και 2,5 ριμπαόυντ σε 8’ συμμετοχής κατά μέσον όρο, ενώ στο «Summer League» του Ορλάντο είχε 2,3 πόντους και 1,7 ριμπάουντ σε 9’ συμμετοχής στα τρία ματς που αγωνίστηκε. Από τη στιγμή, λοιπόν, που συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και οι Σέλτικς δεν δείχνουν να τον υπολογίζουν, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει μαζί τους ρισκάροντας τυχόν τραυματισμό.

Εν τω μεταξύ, μετά τη συμφωνία του Δημήτρη Μαυροειδή με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται Ελληνες στο ρόστερ του και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr έκανε κίνηση για να διατηρήσει τον Στράτο Περπέρογλου εκτιμώντας ότι με τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να ξοδέψει (περίπου μισό εκατ. ευρώ) θα καταφέρει να τον κρατήσει.

Την ίδια στιγμή, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα στην υπόθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και οι διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του στην Καταλονία βρίσκονται στο τελικό στάδιο, παρά τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί σφόδρα να τον κρατήσει στην Αθήνα, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες εμφανίζονται περιορισμένες…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ