ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάσμε: "Να παλέψουμε κάθε δευτερόλεπτο"

Λάσμε: "Να παλέψουμε κάθε δευτερόλεπτο"
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε αναγνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Παρασκευής (28/12, 10μ.μ.) με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις και συνιστά στην ομάδα του να παίξει σκληρά

Ο Παναθηναϊκός δε σταμάτησε τις ημέρες των γιορτών να προπονείται καθώς την Παρασκευή το βράδυ (28/12, 10μ.μ.) στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας για την πρεμιέρα του TOP-16.

Στις δηλώσεις του, ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα και ξεκαθάρισε πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση, θέλει να πάρει τη νίκη στο ματς της πρεμιέρας.

"Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Πρέπει να παλέψουμε κάθε δευτερόλεπτο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα εναντίον της Ζαλγκίρις Κάουνας", σχολίασε ο Λάσμε και συμπλήρωσε:

"Ίσως πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά από ό, τι κάναμε μέχρι τώρα, επειδή είμαστε στο Top – 16, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για το υπόλοιπο της σεζόν στη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας.

Δεν θα είναι εύκολο, η Ζαλγκίρις έπαιξε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πετύχουμε τον στόχο μας σε αυτό το πρώτο ματς στο Top – 16. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι!

Το αυτονόητο, την σημασία της νίκης στην πρεμιέρα του Top-16 εξήρε στις δηλώσεις του στην Euroleague ο Αργύρης Πεδουλάκης ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Ζαλγκίρις.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού είπε χαρακτηριστικά: "Η δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι στην έδρα μας εναντίον της Ζαλγκίρις Κάουνας, μια ομάδα που μέχρι τώρα έχει δείξει ότι έχει μεγάλη ποιότητα, αθλητικά προσόντα κα πολλή ενέργεια, ειδικά στην άμυνα.

Από την άλλη, έχουμε δύο νέα πρόσωπα, τον Καπόνο και τον Γκιστ και δουλέψαμε με αυτούς τις τελευταίες μέρες. Επίσης είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε αν ο Διαμαντίδης θα είναι 100% έτοιμος και έχουμε ακόμη και τον τραυματισμό του Σχορτσανίτη.

Παρόλα αυτά ο στόχος δεν αλλάζει. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το πρώτο ματς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ