ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καταλάβαμε ότι παίζουμε στον Παναθηναϊκό"

"Καταλάβαμε ότι παίζουμε στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Για τον πρώτο του τίτλο με τον Παναθηναϊκό, τους "τρελούς" οπαδούς στην Ελλάδα και τη βελτίωση της ομάδας του μίλησε ο Στεφάν Λάσμε στο Sport24.gr

Αποσβολωμένος από όλα όσα είχαν συμβεί στο κλειστό του Ελληνικού, τον πετύχαμε με το κινητό στο χέρι να μιλάει στο Skype και να περιμένει να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ. Μετά το τέλος, του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που βρήκε τον Παναθηναϊκό να κατακτά τον πρώτο τίτλο, της χρονιάς, ο Στεφάν Λάσμε δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο Sport24.gr για την εμπειρία του αυτή και τις εντυπώσεις του από το τρίτο φετινό ντέρμπι.

Η SUPER BALL το βράδυ της Κυριακή χτυπούσε σε ρυθμούς μπάσκετ. Διαβάστε τι δήλωσαν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος , ο Γιόνας Μασιούλις κι ο Αργύρης Πεδουλάκης μέσω των ζωντανών συνδέσεων με το Ελληνικό. Παρακολουθήστε ακόμη αποσπάσματα από τον σχολιασμό των Γιάννη Φιλέρη, Στέφανου Τριαντάφυλλου, Τάσου Μαγουλά και Παντελή Διαμαντόπουλου.

Μα πάνω απ' όλα, σχολίασε με χιούμορ την κατάσταση που έζησε με τις πέτρες και τις φωτοβολίδες, δηλώνοντας πως ήταν... προετοιμασμένος:

"Όλοι γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι τρελοί. Όχι μόνο εγώ, όλοι το ξέρουν και ήμουν προετοιμασμένος. Γνώριζα ότι μπορεί εκεί που θα έπαιζα ή θα έκανα προθέρμανση, μπορεί να δεχόμουν ένα αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά δεν το σκεφτόμουν.

Στεναχωρήθηκα για τον "αδερφό" μου τον Μπράμος και για τον Χάινς που τραυματίστηκαν, αλλά δυστυχώς απ' ότι καταλαβαίνω, όλα αυτά εδώ στην Ελλάδα είναι μέρος του παιχνιδιού".

"Παίξαμε σαν ομάδα"

Πάντως, αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για το Λάσμε και για πολλούς ακόμα συμπαίκτες του που αποκτήθηκαν φέτος από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που η ομάδα του νίκησε στο τρίτο φετινό ντέρμπι τον Ολυμπιακό...

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό τον τίτλο. Πραγματικά πολύ χαρούμενος που πανηγύρισα αυτόν τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να έρθουν κι άλλοι. Είναι πάντα όμορφα τα συναισθήματα όταν δίνεις έναν αγώνα δίχως αύριο και τον κερδίζεις", σχολίασε ο Στεφάν Λάσμε ο οποίος υποστήριξε σχετικά με το τι άλλαξε στον Παναθηναϊκό μετά τον αγώνα της προηγούμενης Δευτέρας:

"Θα έλεγα δεν άλλαξαν πολλά... Συνεχίσαμε να δουλεύουμε σκληρά και να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε, παίζοντας πιο ομαδικά. Και τα καταφέραμε. Παίξαμε σαν ομάδα κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε να καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε. Συνειδητοποιήσαμε ότι παίζουμε στον Παναθηναϊκό, ποιοι είμαστε σαν ομάδα, το ρόλο μας, την φιλοσοφία του κόουτς. Όλα αυτά μας έδωσαν τη δυνατότητα να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Για τη δική του εξαιρετική εμφάνιση, ο Λάσμε δεν θέλησε να μιλήσει, επαναλαμβάνοντας πως η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά... Τέλος, αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός: "Μόνο απόψε έχουμε το δικαίωμα να γιορτάσουμε, από αύριο πάλι θα μπούμε στις προπονήσεις. Έχουμε μπροστά μας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα είναι ένα πραγματικά πολύ μεγάλο παιχνίδι και δύσκολο παιχνίδι για εμάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ