ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά συμπαίκτες Τζέιμς, Σίνγκλετον και Φελντέιν!

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς θα έχει την ευκαιρία να παίξει για ένα ακόμα παιχνίδι παρέα με τους Τζέιμς Φελντέιν και Κρίς Σίνγκλετον, αφού ανακοίνωσε ότι οι τρεις τους θα είναι συμπαίκτες σε μπασκετικό τουρνουά στο Πόρτλαντ.

Στον Παναθηναϊκό οι Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Φελντέιν συνυπήρξαν την φετινή σεζόν με επιτυχία, κατακτώντας το νταμπλ. Τη νέα σεζόν ωστόσο δεν θα είναι συμπαίκτες, αφού ο Σίνγκλετον έμεινε μεν στην ομάδα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Τζέιμς, ο οποίος υπέγραψε στους Σανς, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους "πράσινους" και ο Φελντέιν. Έστω για ένα παιχνίδι ωστόσο θα είναι πάλι συμπαίκτες.

Όπως αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Τζέιμς, οι δύο πρώην συμπαίκτες του θα βρεθούν μαζί του στο Πόρτλαντ στις 5 Αυγούστου για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα μπάσκετ. Εκτός των Σίνγκλετον και Φελντέιν, στην ομάδα θα βρίσκονται ακόμα οι Κουίνσι Μίλερ και Ντάριους Άνταμς, συνθέτοντας μία ενδιαφέρουσα πεντάδα!

Δείτε παρακάτω τις δύο φωτογραφίες των άλλοτε συμπαικτών του Τζέιμς στον Παναθηναίκό, μέσω των οποίον ο άλλοτε "πράσινος" γκαρντ ανακοίνωσε ότι οι τρεις τους θα βρεθούν ξανά στην ίδια ομάδα.

Ξανά συμπαίκτες Τζέιμς, Σίνγκλετον και Φελντέιν!
Ξανά συμπαίκτες Τζέιμς, Σίνγκλετον και Φελντέιν!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ