ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίσιμες ώρες για την υπογραφή του Σίνγκλετον

Κρίσιμες ώρες για την υπογραφή του Σίνγκλετον

Την υπογραφή του Κρις Σίνγκλετον περιμένουν από ώρα σε ώρα στον Παναθηναϊκό. Σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας οι δύο πλευρές για να κλείσουν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ντυθεί στα "πράσινα" ο Αμερικανός

Στην πιο κρίσιμη καμπή τους έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Κρις Σίνγκλετον, καθώς από την Τετάρτη οι δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία προκειμένου να οριστικοποιηθεί η έλευση του Αμερικανού στην Αθήνα.

Μέχρι τώρα η αργοπορία που παρατηρείται στις συζητήσεις έχει να κάνει με τη διαφορά ώρας, καθώς ο παίκτης αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κίνα (όπου αγωνίζεται σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας) και ο εκπρόσωπος του στην Αμερική. Με βάση αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί, τελικά, τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθούν μερικές βασικές λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή υπογραφές δεν έχουν μπει στο συμβόλαιο που έχει στα χέρια του ο Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη σεζόν που πέρασε στη Euroleague καθώς έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν με αποτέλεσμα να φτάσει στο Final Four.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Σίνγκλετον σε 31 αγώνες, είχε 8.4 πόντους (46.7% δίποντα, 31.6% τρίποντα, 73% βολές) και 4,5 ριμπάουντ. Στη VTB League, ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε 32 παιχνίδια και είχε 9.4 πόντους και 5.1 ριμπάουντ. Είναι από τους παίκτες που ξεχώρισε ο Αργύρης Πεδουλάκης και τον έβαλε στην κορυφή της λίστας με τον Παναθηναϊκό να κάνει ό,τι μπορεί για να ξεκινήσει ιδανικά η υλοποίηση του πλάνου του.

Παράλληλα με τον Αμερικανό φόργουορντ οι "πράσινοι" κινούνται προκειμένου να κλείσουν και τις υπόλοιπες θέσεις. Όπως έχουμε γράψει ο Ντοντέι Ντρέιπερ έχει ήδη την πρόταση του Παναθηναϊκού στα χέρια του, ωστόσο είναι ένα θέμα που χρειάζεται χρόνο. Παρόλα αυτά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα, ωστόσο ο τεχνικός του "τριφυλλιού" και οι συνεργάτες του να προσαρμόσουν ανάλογα τα πλάνα τους για τις επόμενες κινήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ