ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά στην επιστροφή ο Μπατίστ

Κοντά στην επιστροφή ο Μπατίστ
INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Μάικλ Μπατίστ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την επιστροφή του 36χρονου Αμερικανού... ''σπίτι'' του! (videos)

Ένα βήμα φέρεται να είναι ο Μάικλ Μπατίστ από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και απέχουν μερικές λεπτομέρειες από την οριστική συμφωνία. Οι δύο άνδρες επιθυμούν να κλείσουν το συντομότερο τη διαπραγμάτευση και να δημοσιοποιήσουν τη συμφωνία.

Ο Μπατίστ προσέγγισε ο ίδιος τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διερευνήσει τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας και εξαρχής προέβαλλε μικρές οικονομικές απαιτήσεις. Άλλωστε, η βούληση του ήταν ξεκάθαρη: να φορέσει ξανά τη φανέλα με τα το "τριφύλλι" και τα έξι αστέρια.

Ολο αυτό το διάστημα ο Μπατίστ έκανε ατομικές προπονήσεις στις ΗΠΑ, αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που είχε στα χέρια του κι έδειξε με κάθε τρόπο πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, αφού ο Παναθηναϊκός κλείνει τη front line του με έναν ποιοτικό σέντερ, ο οποίος γνωρίζει την ομάδα, διατηρεί δεσμούς λατρείας με τον κόσμο και αγωνιστικά, προσφέρει διαφορετικές λύσεις από τους Λάσμε και Μαυροκεφαλίδη.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Αμερικανός σέντερ θα αγωνιστεί ξανά στο κοινό που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε. Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από τον περασμένο Δεκέμβρη όταν και επέστρεψε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού με την φανέλα της Φενέρμπαχτσέ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ