ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κοινοί οι στόχοι του Παναθηναϊκού και της stoiximan.gr"

"Κοινοί οι στόχοι του Παναθηναϊκού και της stoiximan.gr"
STOLISV

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος του τμήματος marketing, Ηλίας Κατσογιάννης μιλούν για τη δυναμική του stoiximan.gr, ώστε να γίνει βασικός χορηγός του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε σήμερα (23/9) το νέο βασικό χορηγό της που δεν είναι άλλος από το stoiximan.gr!

Ο Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για το πώς ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης επέλεξε μια νέα εταιρία, για να πορευτούν μαζί. " Κατ' αρχάς είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε εταιρία θέλει να επενδύσει στον αθλητισμό και δη στο μπάσκετ, που είναι το άθλημα μας. Είναι καλό για αυτήν τη δύσκολη εποχή, να υπάρχουν εταιρίες που θέλουν να επενδύσουν".

Και γιατί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε τη Stoiximan.gr; "Είναι νέα, ελληνική εταιρία που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι φέτος στραφήκαμε στη δημιουργία νέου μοντέλου, που στηρίζεται στους νεαρούς Έλληνες παίκτης, χωρίς αυτό να αλλάζει τους στόχους μας. Γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να έχει και αποτελέσματα".

Κατσογιάννης: "Θα επιτύχουμε τα μέγιστα
επικοινωνιακά και οικονομικά οφέλη"

Ο διευθυντής λειτουργίας ΚΑΕ -και υπεύθυνος του τμήματος marketing-, Ηλίας Κατσογιάννης μίλησε για τους λόγους που οι νταμπλούχοι Ελλάδος έδωσαν τη θέση του βασικού χορηγού στην εταιρία stoiximan.gr.

Κατ' αρχάς μίλησε για το χρονικό των διαπραγματεύσεων, εξηγώντας ότι " με τον ΟΠΑΠ ήμασταν τα τρία τελευταία χρόνια συνεργάτες. Ήταν ο βασικός μας χορηγός, στη φανέλα. Περιμέναμε να ακούσουμε την πρόταση τους. Την ακούσαμε, τη συζητήσαμε εσωτερικά, είδαμε ότι δεν μας καλύπτει σε κάποιους συγκεκριμένους όρους. Αρνηθήκαμε επίσημα και εγγράφως και προφορικά και μετά έπρεπε να αναζητήσουμε το νέο μεγάλο χορηγό. Η αγορά στην Ελλάδα δεν είναι πολύ μεγάλη. Λόγω των ημερών, της κρίσης που όλοι λέμε αλλά είναι πραγματικότητα. Οι επιλογές δεν ήταν πολλές. Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις με εταιρίες που κρίναμε ότι έχουν τη δυναμική και τους ενδιαφέρει στρατηγικά να επενδύσουν στον αθλητισμό και το μπάσκετ".

"Εν μέσω κρίσης, εξασφαλίσαμε πολύ σημαντική συμφωνία"

Τόνισε ότι " η πρώτη συζήτηση που κάναμε ήταν με το stoiximan.gr, μια ανερχόμενη ελληνική εταιρία, που πραγματικά έχουν ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν. Έγιναν συζητήσεις σε πολύ επαγγελματικό επίπεδο. Εν μέσω κρίσης η συμφωνία που επιτεύχθηκε είναι πολύ σημαντική και θεωρώ ότι γενικότερα το μέλλον είναι να μπορεί να αναπτυχθεί όλο το κομμάτι που έχει να κάνει με το άνοιγμα της συγκεκριμένης αγοράς. Φάνηκε και από τη μη αποδοχή της πρότασης του ΟΠΑΠ πως δεν ήταν -κατ' εμάς- ενδεδειγμένη η στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει. Είναι απόλυτα σεβαστή. Υπό τη νέα ιδιοκτησία κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Εμείς δεχθήκαμε πρόταση, την απορρίψαμε και ξεκινήσαμε τη νέα συνεργασία με το stoiximan.gr".

Οι "πράσινοι" (μαζί με τον Ολυμπιακό) είχαν ξεχωριστές συμφωνίες με τον πρώην βασικό χορηγό. Διαφορετικές δηλαδή, από τις 12 υπόλοιπες ομάδες της λίγκας που υπογράφουν ως μία. Μετά την είδηση για τη συνεργασία με το stoiximan.gr, υπήρξαν αρκετοί να κατηγορήσουν τον ΠΑΟ για... προδοσία.

Ο Κατσογιάννης εξήγησε πως " διαβάζω διάφορα πράγματα, σε ιστοσελίδες και εφημερίδες, όπου κάποιοι λένε ότι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη stoiximan.gr ουσιαστικά αποδυναμώνει το πρωτάθλημα και δημιουργεί πρόβλημα στις υπόλοιπες ομάδες. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι πέρα για πέρα λάθος. Μπορούσε κάποιος να σκεφτεί πολύ απλά ότι από τη στιγμή που δεν ήλθαν χρήματα από τον ΟΠΑΠ στον Παναθηναϊκό, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο μπάτζετ για να μοιραστούν οι υπόλοιπες ομάδες, προς το μπάσκετ. Άρα όχι μόνο διαφωνώ, αλλά τεκμηριώνω και την άποψη μου".

Θύμισε πως "η σημερινή ημέρα είναι η ημέρα της συμφωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το stoiximan.gr. Το τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες, μας ενδιαφέρει υπό την έννοια ότι πραγματικά θέλουμε το πρωτάθλημα να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, αλλά δεν είναι αυτή καθ' αυτή η αρμοδιότητα μου να μιλήσω", πριν καταλήξει στο "εύχομαι όλα να πάνε καλά και ο ΟΠΑΠ να συνεχίσει να επενδύει στο μπάσκετ. Έμμεσα συνεχίζεται η συνεργασία μας, ως μιας εκ των 14 ομάδων του πρωταθλήματος και ο ΟΠΑΠ είναι ο χορηγός του πρωταθλήματος".

Ποιοι είναι οι στόχοι της κοινής πορείας που ξεκινά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το stoiximan.gr; " Είναι πολύπλευροι. Οι δικοί μας είναι να έχουμε δίπλα μας έναν συνεργάτη που όχι μόνο θα μας στηρίξει με το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, θα στηρίξει καινοτόμες ιδέες, ενέργειες, ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα. Θέλουμε και οι δύο τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Είναι μια αξία που πρεσβεύει ο νέος χορηγός. Η γνώμη μου είναι θα επιτύχουμε τα μέγιστα επικοινωνιακά και οικονομικά οφέλη. Το stoiximan.gr θα λάβει πολύ μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Ο κόσμος θα έλθει πολύ κοντά στο νέο χορηγό. Έχει αποδειχθεί πως όλες οι εταιρίες που συνεργάζονται με τον Παναθηναϊκό, τυγχάνουν της στήριξης των φιλάθλων μας. Τις ακολουθούν και τις αγαπούν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ