ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίτσεν: "Καλοί και στα δύο ημίχρονα"

Κίτσεν: "Καλοί και στα δύο ημίχρονα"
INTIME SPORTS

Ο Ντέργουιν Κίτσεν μίλησε για το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Ολίμπια. Διαβάστε τι είπε επίσης ο Βασίλης Ξανθόπουλος

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό για την 7η αγωνιστική της Basket League OΠΑΠ, αλλά ο Ντέργουιν Κίτσεν στάθηκε στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για 22 λεπτά και πέτυχε 11 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ κι έκανε 2 κλεψίματα.

"Στο α' ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν και τόσο εύκολο. Στο β' παίξαμε καλύτερα και κάπως έτσι πρέπει να παίζουμε και στη συνέχεια. Κάναμε πραγματικά καλή δουλειά κι έτσι έπρεπε να έχουμε μπει από το ξεκίνημα του αγώνα", σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ και συμπλήρωσε:

"Το γεγονός ότι δείχνουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα είναι ένα πρόβλημα. Κάποιες φορές παίζουμε καλά στο α' ημίχρονο, όπως είχε γίνει και στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Θα πρέπει πάντα να παίζουμε πάντα καλά και να σκεφτούμε τι φταίει γι' αυτό.

Αναφερόμενος στον αγώνα της Πέμπτης (29/11), επισήμανε: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε, έρχονται μέσα στην έδρα μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό γιατί θα μας στείλει στον επόμενο γύρο. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε μία νέα ομάδα. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος σχολίασε: "Είχαμε αμυντικό πρόβλημα στο α' ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε στο β΄ημίχρονο.

Άσχετα με το τι κάναμε στην Καντού. Δεν έχει κριθεί ακόμα το αν έχουμε περάσει. Πρέπει να πάμε για τη νίκη. Βοηθάει την ψυχολογία η νίκη μας στην Ιταλία, αλλά δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Βοηθάει την ψυχολογία μας ακόμα και στα σουτ. Η άμυνα μας θα είναι το κλειδί. Αν παίξουμε καλά στην άμυνα, θα πάμε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ