ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Καθυστέρηση για τους πράσινους στο αεροδρόμιο λόγω των χιονοπτώσεων στην Τουρκία. Τι δήλωσαν Ζοτς και Σμιθ για το ματς με την Φενέρ.
Όλα του γάμου δύσκολα και η... Πόλη χιονισμένη λένε στον Παναθηναϊκό, που θα αναγκαστούν να συμπληρώσουν τουλάχιστον τέσσερις ώρες στο αεροδρόμιο μέχρι να "πετάξει" η αποστολή για την Τουρκία.
Οι πράσινοι είχαν δώσει ραντεβού στις 12.30 στο "Ελ. Βενιζέλος" μιας και η πτήση του θα αναχωρούσε στις 13.40 με πτήση της Aegean αλλά κάτι τέτοιο ήταν απαγορευτικό λόγω των χιονοπτώσεων στην Κωνσταντινούπολή.
Έτσι τους ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να περιμένουν για ακόμα δύο ώρες στο αεροδρόμιο, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος η καθυστέρηση για την πτήση προς Κωνσταντινούπολη να είναι και μεγαλύτερη.
Το καλό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ότι έχει στην αποστολή τον Ίαν Βουγιούκα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα του, έβγαλε κανονικά την προπόνηση της Τρίτης και είναι έτοιμος να βοηθήσει στον... τελικό με την Φενέρ (2/1.
"Όπως κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και στο Τορ-16, έτσι και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό και εξαιρετικά κρίσιμο για μας στην διοργάνωση. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα και ένα γεμάτο ρόστερ. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και η έδρα τους... Είναι ένα νέο κλειστό και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της είναι ιδανική για την Φενέρ.", τόνισε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συμπλήρωσε:
"Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχουμε, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας. Η άμυνα θα είναι το κλειδί για μας. Όταν παίζουμε καλή άμυνα... παίρνουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε..."
Από την μεριά του ο Στιβεν Σμιθ είπε: Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη σε αυτό το ματς πάρα πολύ, οπότε θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς, μία σκληρή μάχη και είναι παράξενο γιατί παίζουμε μαζί τους αμέσως μετά από μία εβδομάδα.
Χάσαμε από την Ούνιξ και δεν μας άρεσε, αλλά το... παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ματς μπροστά μας για να επανορθώσουμε και να κάνουμε το σωστό. Το σημαντικό είναι πως θα αντιδράσουμε σε κάθε περίπτωση.
Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και ποτέ δεν θέλει να χάνεις, αλλά το σημαντικό -επαναλαμβάνω- είναι το πως αντιδράς.
Πρέπει να παίξουμε καλά την Πέμπτη, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε στα σχέδια που έχουμε κάνει. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε"
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.