ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάρι: "Ό,τι ζητήσει ο προπονητής"

Κάρι: "Ό,τι ζητήσει ο προπονητής"

Ο Ραμέλ Κάρι έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε πως είναι έτοιμος για να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους "πράσινους".

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ράμελ Κάρι.

Τον Αμερικανό γκαρντ υποδέχτηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και έδειξε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους "πράσινους".

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κάρι υποστήριξε ότι θα δώσει ότι μπορεί για τον Παναθηναϊκό για τον οποίο γνωρίζει πάρα πολλά. Ενώ σημείωσε ότι δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά η σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο: "Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός, γνωρίζω την ιστορία του, τους τίτλους του, ότι έχουν αγωνιστεί μεγάλοι παίκτες και ότι είναι μια ομάδα που κατακτά τρόπαια.

Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, οπότε αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για έναν παίκτη να ενσωματωθεί σε μια ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί σίγουρα έχει βρει τη χημεία της. Θα προσπαθήσω όμως να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βοηθήσω όσο μπορώ.

Σίγουρα θεωρώ την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου".

Σε ερώτηση για το αν είναι περισσότερο σκόρερ ή αμυντικός, αφού έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Eurocup (2012) και καλύτερος αμυντικός στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ο Κάρι απάντησε χαμογελώντας: "Δεν ξέρω… Είναι κάτι που θα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα, ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος και για τα δύο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ