ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάρι: "Έτοιμος να βοηθήσω"

Κάρι: "Έτοιμος να βοηθήσω"
Κάρι INTIME SPORTS

Ο Ραμέλ Κάρι δήλωσε πανέτοιμος για τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

"Το είδα ως ευκαιρία. Από τη ημέρα που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό, αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα, με όποιον τρόπο μπορώ. Μέχρι τώρα πιστεύω ότι έχω κάνει καλή δουλειά. Σίγουρα μπορώ να κάνω καλύτερη. Το πιστεύω αυτό. Με ενδιαφέρει να μείνω solid.

Όχι απαραίτητα να κάνω περισσότερα, αλλά να συνεχίσω να είμαι έτοιμος και σε θέση να βοηθήσω την ομάδα, ό,τι και αν σημαίνει αυτό", είπε αρχικά στην Sportday και συνέχισε:

Κάποιες φορές χρειάζονται πόντοι, άλλες άμυνα, άλλες ριμπάουντ. Άλλες να είμαι η... τσιρλίντερ των παιδιών. Ο,τι χρειαστεί, είμαι έτοιμος να το δώσω".

Εάν η ηλικία τον βοήθησε να προσαρμοστεί: "Όσο μεγαλώνεις θα πρέπει να γίνεσαι πιο σοφός. Η ηλικία μου με βοήθησε πολύ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, όταν μπαίνεις σε μια ομάδα, τόσο αργά στη σεζόν, αποκτάς πίεση, λόγω των όσων περιμένουν από σένα και του σύντομου χρονικού διαστήματος που έχεις για να τα αφομοιώσεις και να ανταποκριθείς.

Με βοήθησαν πάρα πολλοί όλοι, να προσαρμοστώ, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου. Όλοι ήταν κάτι περισσότερο από διατεθειμένοι να με βοηθήσουν να καταλάβω τα συστήματα, την άμυνα. Κατ' εμέ, το πιο σημαντικό, ο λόγος που αυτή η ομάδα είναι επιτυχημένη, είναι πως αυτά τα παιδιά γουστάρουν να παίζουν μαζί και έτσι όλα γίνονται πιο εύκολα".

Τι είχε ακούσει για τα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: "Πολλοί μου είχαν μιλήσει για την πίεση που νιώθουν οι παίκτες, αλλά αν δεν πατήσεις ο ίδιος το πόδι σου στο παρκέ, δεν καταλαβαίνεις τι εννοούν. Φυσικά ήξερα για την αντιπαλότητα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, είχα δει και βίντεο και αυτό που έχω να πω είναι πως η εμπειρία μου ήταν φοβερή, γιατί το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με νίκη.

Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός; Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, γιατί έχουμε δυνατό σύνολο, ικανό να "πάρει" τα μεγάλα ματς. Ειλικρινά όμως, δεν περίμενα να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά. Βέβαια, αυτό που μένει είναι το 1-0, όχι το +13. Από την κόρνα της λήξης σκεφτόμαστε το επόμενο ματς, που θα είναι τελείως διαφορετικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ