ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανονικά και ο Ούκιτς

Κανονικά και ο Ούκιτς
INTIME SPORTS

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και προετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μιλάνο.

Από την αρχή της σεζόν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι τραυματισμοί δεν έλεγαν να αφήσουν σε ησυχία τους "πράσινους".

Ωστόσο, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2013 η... γκαντεμιά φαίνεται να αφήνει το "τριφύλλι", καθώς στην προπόνηση της Δευτέρας ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα.

Ο Κροάτης μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μακάμπι ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και το τελευταίο διάστημα άνεβαζε ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Top 16 με την Αρμάνι Μιλάνο, κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από αρκετό καιρό είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του και πλέον μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για την ερχόμενη Πέμπτη, όταν οι Νταμπλούχοι Ελλάδος θα φιλοξενήσουν την Αρμάνι Μιλάνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην 1η αγωνιστική του Top 16.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ