ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλωσόρισμα σε Πεδουλάκη από τον Γιαννακόπουλο

Καλωσόρισμα σε Πεδουλάκη από τον Γιαννακόπουλο
Γιαννακόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (21/04), καλωσόρισε τον Αργύρη Πεδουλάκη και εξέφρασε την στήριξή του στην ομάδα εν όψει της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (21/04) συνδυάστηκε με το καλωσόρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αργύρη Πεδουλάκη με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να εξέφρασε την στήριξή του στην ομάδα εν όψει της διεκδίκησης του πρωταθλήματος στη διάρκεια των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Μάλιστα, πριν από την έναρξη του προγράμματος καλωσόρισε τον "Άρτζι" και τους συνεργάτες του.

Στη συνέχεια ο Γιαννακόπουλος, μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού όπου τους υπογράμμισε πως ο αποκλεισμός από την Euroleague αποτελεί παρελθόν και πλέον άπαντες θα πρέπει να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτού που θα συνδυαστεί με την επίτευξη του φετινού νταμπλ μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ