ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και τώρα το Final-4 για Παναθηναϊκό

Και τώρα το Final-4 για Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό ανασυγκροτούνται για το επόμενο μεγάλο "ραντεβού" που θα λάβει χώρα στη... Βαρκελώνη.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει και να καλύψει την διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου από τον Ολυμπιακό, καθώς ηττήθηκε και στο ΣΕΦ από τους "ερυθρόλευκους", όμως αυτό δεν πτοεί τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έτσι κι αλλιώς, οι δύο "αιώνιοι" θα αναμετρηθούν και πάλι, τόσο για τον τελικό του Κυπέλλου, όσο και για το πρωτάθλημα. Προτού, πάντως βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι με τους Πειραιώτες έχουν μία άλλη... ανειλημμένη υποχρέωση.

Το Final-4 της Βαρκελώνης... Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μάνος Παπαδόπουλος αναχώρησε σήμερα (17/04) για την πόλη της Καταλωνίας με σκοπό να ρυθμίσει κάποια θέματα που έχουν σχέση με την Ευρωλίγκα και το Final-4, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 μέχρι τις 8 Μαϊου.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, πάντως θα ασχοληθεί και με την παραλαβή των εισιτηρίων που αναλογούν στους "πράσινους". Κάθε ομάδα αναμένεται να πάρει 1007, όπως είναι φυσιολογικό όμως ο μάνατζερ των πρωταθλητών Ελλάδας θα προσπαθήσει να βρει όσο το δυνατόν περισσότερα, καθώς πολλοί θα είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να φτάσουν στην κατάκτηση της έκτης Ευρωλίγκας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ