ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Απαγορεύεται να συμβεί το παραμικρό"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Απαγορεύεται να συμβεί το παραμικρό"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από όσους βρεθούν απόψε (10/6, 19:30) στο ΟΑΚΑ να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην υπάρξουν έκτροπα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες πριν τον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας. Οι "πράσινοι" ζητούν από τους οπαδούς τους να μην ξεφύγουν από το μέτρο, κλείνοντας με τη φράση "ας δείξουμε σε όλους απόψε ποια είναι η πρώτη ομάδα σε όλα τα επίπεδα".

Αναλυτικά:

" Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Σε λίγη ώρα η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό για τη σειρά των τελικών στο πλαίσιο των οποίων κινείται η προσπάθεια των παικτών ώστε να φέρουν έναν ακόμα τίτλο στο σύλλογο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αγάπη σας προς την ομάδα. Την έχετε αποδείξει και την έχετε εκφράσει πολλές φορές και ποικιλοτρόπως.

Είμαστε όλοι σε θέση να αντιληφθούμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβεί το παραμικρό στο ΟΑΚΑ… Θα είμαστε ΟΛΟΙ κοντά στην ομάδα, με τη φωνή μας, με τις εκδηλώσεις αγάπης και πίστης, με τα συνθήματά μας…

Όμως θα πούμε ένα τεράστιο ΟΧΙ σε οτιδήποτε θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, είτε αυτό λέγεται ρίψη αντικειμένων, κροτίδων, φωτοβολίδων, είτε χρήση λέιζερ, είτε χυδαία και υβριστικά συνθήματα. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι τέτοιες ενέργειες κάνουν κακό στην ομάδα μας και μόνο και όχι στον αντίπαλο, πέρα από το ότι δεν συνάδουν με το μέγεθος και το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Θα πρέπει επίσης να μείνετε απαθείς σε πιθανές προκλήσεις και να εξακολουθήσετε να ασχολείστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ομάδα μας.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ και για την άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους της ασφαλείας.

Ας δείξουμε σε όλους απόψε ποια είναι η ΠΡΩΤΗ ομάδα σε όλα τα επίπεδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ