ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβάνοβιτς: "Δεν παίξαμε όπως πρέπει"

Ιβάνοβιτς: "Δεν παίξαμε όπως πρέπει"

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κολοσσού όμως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε ότι οι "πράσινοι" δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και διέκρινε τους παράγοντες που ξεχωρίζουν μια καλή από μια φυσιολογική ομάδα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό όμως εξήγησε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τον τρόπο παιχνιδιού απέναντι στους Ροδίτες.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής ανέφερε σχετικά: "Δεν είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι απόψε. Δεν παίξαμε όπως πιστεύω ότι πρέπει να παίζει η ομάδα μου. Πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα όταν παίζουμε επιθετικά, δυνατά και με συγκέντρωση. Αν δεν τα κάνουμε αυτά, είμαστε μία φυσιολογική ομάδα. Ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλά σήμερα, έχει καλή κυκλοφορία, παίζει καλό μπάσκετ, έχει καλές ιδέες και καλή άμυνα. Στο τέλος κερδίσαμε, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα από την ομάδα σε αυτό το ματς. Αναφέρομαι στον τρόπο παιχνιδιού".

Από την πλευρά των παικτών, ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανέφερε: "Προερχόμασταν από το διπλό στο Βερολίνο, είχαμε δώσει πολλά σε εκείνο το παιχνίδι. Θέλαμε να μπούμε από την αρχή καλά. Δεν ξεκίνησε το παιχνίδι όπως το θέλαμε. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και ήταν κοντά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε πιο πολλή ενέργεια και πήραμε μία διαφορά, με αποτέλεσμα να μπουν νέοι παίκτες να παίξουν".

Λυκογιάννης: "Μείναμε από ενέργεια"

Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, επισήμανε: "Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μπορέσαμε να μείνουμε στο πλάνο που είχαμε βάλει. Δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει και είχαμε σωστή κυκλοφορία. Βρήκαμε ένα αγωνιστικό τέμπο που ψάχναμε. Το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ως γνωστόν το ρόστερ μας είναι αρκετά μικρό για να παίξει στον ίδιο ρυθμό και στα 40 λεπτά κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Μέχρι το σημείο που μειώσαμε 59-54 ήμασταν όπως έπρεπε. Από εκείνο το σημείο αρχίσαμε να μένουμε από ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός βρήκε εύκολα καλάθια και άνοιξε την διαφορά. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς του στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Ο Τομ Λίντεν επισήμανε: "Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο παραμείναμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο. Έβαλαν εύκολα καλάθια. Δεν κάναμε ό,τι θα θέλαμε να κάνουμε σήμερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ