ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Δύσκολα και δυνατά παιχνίδια"

Ιτούδης: "Δύσκολα και δυνατά παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την κλήρωση του "Top-16" και τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την κλήρωση του "τριφυλλιού" στο "Top-16", αλλά και για τους αντιπάλους.

" Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα στο "Top-16". Το σημαντικό σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε είναι το πώς θα είναι το πρόγραμμα μας", τόνισε αρχικά ο Ιτούδης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Σε σχέση με τις αγωνιστικές της Ευρωλίγκας ποια είναι τα ταξίδια μας. Όλα αυτά κάνουν το "Top-16" να είναι διαφορετική κατάσταση σε σχέση με την πρώτη φάση. Η Φενέρ δεν ξεκίνησε πολύ καλά στην Ευρωλίγκα, όμως μετά κάλυψε με νίκες τα αποτελέσματα. Παράλληλα, έφυγαν παίκτες, που είχε αποκτήσει από το ΝΒΑ και τις άφησαν ένα μεγάλο κενό.

Η Ούνιξ έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην διοργάνωση, ενώ η Μιλάνο κατάφερε να πάρει μία πολύ δύσκολη πρόκριση στην Παρτίζαν. Σκεφτείτε ότι έπαιξε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία καλή ομάδα και ήθελε νίκη με διαφορά πόντων. Θα παίξουμε απέναντι στον Ντρου Νίκολας και τον Αντώνη Φώτση, με την προσφορά των δύο αθλητών να είναι τεράστια σε εμάς. Θα είναι δυνατά όλα τα παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ