ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Βοσνία θέλει Σλότερ

Η Βοσνία θέλει Σλότερ
INTIME SPORTS

Η συμμετοχή της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στο Ευρωμπάσκετ της επόμενης χρονιάς έχει ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων. Γι αυτό οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θέλουν... τον Έι Τζέι Σλότερ.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Έι Τζέι Σλότερ στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Από που; Από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Προφανώς και δεν πρόκειται για σύλλογο της χώρας που έχει βάλει τον Αμερικανό κόμπο γκαρντ στο "στόχαστρο", αλλά για την ομοσπονδία που -όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα avaz.ba- βλέπει στο πρόσωπό του έναν εξαιρετικό "νατουραλιζέ" παίκτη.

Η συμμετοχή της χώρας στο επόμενο Ευρωμπάσκετ άλλωστε, καθιστά απαραίτητη τη... μεταγραφική ενίσχυση. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι "τελειωμένος" από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι στα προκριματικά.

Καθοριστικός παράγοντας στο αν τελικά ο Έι Τζέι Σλότερ φορέσει τη φανέλα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός προφανώς και θα ήθελε τον Αμερικανό στο ρόστερ. Εκεί όπου όμως προκύπτει το πρόβλημα είναι με την παρουσία του ίδιου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Κάτι το οποίο θα αποσαφηνιστεί τους επόμενους μήνες.

Η Βοσνία θέλει Σλότερ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ