ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "Κιβωτός του κόσμου" στο ΟΑΚΑ

Η "Κιβωτός του κόσμου" στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει την αγκαλιά της στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας (19.00) στα παιδιά από την "Κιβωτό του κόσμου".

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ορισμένους ιδιαίτερους καλεσμένους στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ίκαρο στο ΟΑΚΑ, για την 17η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν πολλά παιδάκια από την "Κιβωτό του κόσμου" για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη.

"Το «τριφύλλι» στο πλαίσιο του προγράμματος ONE1TEAM της Ευρωλίγκας, συνεργάζεται με την «Κιβωτό του Κόσμου», της οποίας το έργο είναι γνωστό στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμόςπου στόχο έχει την παροχή βοήθειας σε, μονογονεϊκές κυρίως,οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Η στήριξη της Κιβωτού προς τις οικογένειες αυτές είναι πολύπλευρη και έγκειται σε παροχή τροφίμων, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μηνιαία οικονομικά βοηθήματα, εκπαίδευση των παιδιών και επαγγελματική εκπαίδευση και αποκατάσταση των γονέων τους. Επιπλέον, η Κιβωτός διατηρεί δύο σπίτια φιλοξενίας, όπου διαμένουν παιδιά από τη νηπιακή τους ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Οι παιδαγωγοί και κοινωνικοί λειτουργοί που βρίσκονται καθημερινά με τα παιδιά φροντίζουν για όλες τις ανάγκες τους, μεριμνούν για την υγιή ανάπτυξη και εκπαίδευσή τους, και στοχεύουν στη διαμόρφωση ισχυρών προσωπικοτήτων ώστε να χτίσουν το μέλλον τους με αξιοπρέπεια. Οι δράσεις της Κιβωτού του Κόσμου βασίζονται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά, στη στήριξη και την αγάπη του κόσμου.

Συνολικά 70 παιδιά θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, εκ των οποίων τα 24 παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα ONE1TEAM της Ευρωλίγκας και έχουν ήδη παίξει μπάσκετ με τους Ρόκο Ούκιτς, Τζέισον Καπόνο, Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Τα παιδιά περιμένουν αύριο και το δικό σας χειροκρότημα και χαμόγελο", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Την Κυριακή (17/2) θα φιλοξενηθούν ακόμη στο ΟΑΚΑ 63 παιδιά από τον Σύλλογο Γονέων 14ουΔημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου και 35 από τον Άρη Πετρούπολης – τμήμα Μίνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ