ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το κεφάλαιο "Ομπράντοβιτς" έκλεισε για τον Παναθηναϊκό και πλέον καλείται να ανοίξει ένα άλλο. Διαβάστε για την επόμενη μέρα και τα ονόματα που... παίζουν για να τον αντικαταστήσουν

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό είναι διαφορετική για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχαν το αίσιο τέλος των προηγούμενων ετών κι έτσι ο Παναθηναϊκός πλέον αναζητά τον επόμενο προπονητή του.

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει βγει μπροστά, το πρώτο θέμα που αναμένεται να κλείσει σύντομα είναι αυτό του προπονητή.

Κι αυτό γιατί ούτως ή άλλως η αποχώρηση του Ομπράντοβιτς είναι ικανή να προκαλέσει τσουνάμι εξελίξεων στον Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" σε πρώτη φάση λοιπόν και με 12 συμβόλαια να βρίσκονται στον... αέρα είναι υποχρεωμένοι με συνοπτικές διαδικασίες να βρουν τον προπονητή που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να "τρέξει" τον Παναθηναϊκό σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο για την ομάδα.

Προς το παρόν αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν ο Δημήτρης Ιτούδης μένει ή φεύγει για να συνεχίσει το έργο που ανέλαβε με τον Ομπράντοβιτς πριν από 13 χρόνια. Γιατί αν μείνει, το σενάριο που τον ήθελε όλα αυτά τα χρόνια να αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, όταν θα έφευγε ο Σέρβος θα επιβεβαιωθεί.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον Ομπράντοβιτς, ως τεχνικό δίδυμο, στην επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ιτούδη, το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη ακούγεται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Ομπράντοβιτς κυρίως στη ξένη αγορά... Θέλει έναν προπονητή τύπου Πασκουάλ που να είναι νεαρός και να έχει μεγάλες προοπτικές, αλλά αυτό το πρότυπο μας οδηγεί και πάλι στον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο τελευταίος στα μάτια του κόσμου του Παναθηναϊκού, είναι ίσως ο ιδανικός για να συνεχίσει το έργο του Ομπράντοβιτς, ενώ ο Σέρβος τεχνικός υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να έχει συμβουλεύσει τον επί σειρά ετών συνεργάτη του να αναλαμβάνει μόνος του κάποια ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ