ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κάμερα του Sport24.gr στο ΟΑΚΑ

Η κάμερα του Sport24.gr στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

O κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ, αποθεώνοντας τους Θανάση Γιαννακόπουλο και Φώτση, Δείτε σε video επίσης τις σέξι τσιρλίντερς να χορεύουν και την εικόνα της εξέδρας (vids)

Μπορεί το ΟΑΚΑ να μη γέμισε πάντως ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ.

Στην επιστροφή του Αντώνη Φώτση στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, ο κόσμος του χάρισε ένα ζεστό και συγκινητικό χειροκρότημα κατά την παρουσίαση της Αρμάνι Μιλάνο.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ευελπιστούν ότι κάποια μέρα ο 31χρονος φόργουορντ θα αγωνιστεί και πάλι με την "πράσινη" φανέλα όπως το έκανε άλλωστε τρεις φορές στο παρελθόν. Επίσης Γιάννης Μπουρούσης έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών.

Μάλιστα, ο Ενιαίος Φορέας βράβευσε τον Αντώνη Φώτση για την προσφορά του στον αγώνα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αποθέωση πάντως δέχτηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος έκανε το γύρο του γηπέδου και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Βλέπετε, λίγες ώρες πριν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, άστραψε και βρόντηξε.

Οι τσιρλίντερς του Παναθηναϊκού έδωσαν γιορτινό χαρακτήρα στο ματς, έστω κι αν στο τέλος η ομάδα τους ηττήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο. Μάλιστα, τα κορίτσια της ομάδας "Fun Patrol" δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να δώσουν το παρών στο φάιναλ φορ της Κωνταντινούπολης και ζητούν την ψήφο των θαυμαστών τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας (www.euroleague.net).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ