ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αντίδραση των "πρασίνων" στη δήλωση Αγγελόπουλου

Η αντίδραση των "πρασίνων" στη δήλωση Αγγελόπουλου
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια ήταν η αντίδραση των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη γραπτή τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου αναφορικά με την ανάκληση των δηλώσεων που έκανε στη media day του Ολυμπιακού.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, διευκρίνισε πριν από λίγη ώρα πως ανακάλεσε τις δηλώσεις που είχε κάνει στη φετινή media day των "ερυθρολεύκων" , διευκρινίζοντας τί ακριβώς είπε στον Αθλητικό Δικαστή. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από τις 23/12 πως έχει γίνει ανάκληση των λεγομένων του , ενώ σήμερα (8/1) παρουσίασε και τα σχετικά τεκμήρια .

Κάπως έτσι ήρθε η αντίδραση από την πλευρά των "πρασίνων", οι οποίοι αναφέρουν πως -επιτέλους- έγινε δημόσια παραδοχή του "ισχυρού άνδρα" των Πειραιωτών για την ανάκληση των δηλώσεών του, παρά το γεγονός πως αρχικά είχε διαψευστεί κάτι τέτοιο. Μέσα σε όλα αυτά, εκκρεμεί η εκδίκαση της μήνυσης που έχει κατατεθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου (σ.σ.: νωρίτερα μέσα στην ημέρα τοποθετήθηκε για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή ) σε πολιτικό δικαστήριο, για τα όσα έχει πει εδώ και καιρό ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ