ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Τώρα είναι η ώρα για υπέρβαση"

Γκιστ: "Τώρα είναι η ώρα για υπέρβαση"
INTIME SPORTS

Λίγο πριν μπει στο ΟΑΚΑ, για τη σημερινή προπόνηση, ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την κατάσταση του και τον τρίτο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Αυτήν την ώρα, οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τον τρίτο τελικό της Basket League ΟΠΑΠ και την επιστροφή της σειράς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ.

Καθ' οδόν για τα ενδότερα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Τζέιμς Γκιστ σταμάτησε να μιλήσει στην κάμερα της Novasport που τον περίμενε. Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του, είπε ότι " νιώθω καλύτερα. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Θα δούμε πώς θα πάει σήμερα η προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε όλοι μαζί για αυτό που θα γίνει".

Στο δεύτερο τελικό, του ΣΕΦ, η παρέα του δεν έδειχνε ιδιαίτερα φρέσκια, με τον Αμερικανό να εξηγεί πως "σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι που πρέπει να κάνεις την υπέρβαση. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που πρεπει να νικήσουμε".

Η διαφορά του δεύτερου ματς, είναι ως μη γενόμενη, καθώς όπως είπε "ε ίτε χάσεις με 25 πόντους, είτε με έναν, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Σε αυτή τη φάση, το σκορ της σειράς είναι 1-1. Θέλω να θυμίσω πως στα play offs της Euroleague, χάσαμε δυο ματς στη Μόσχα, το δεύτερο με μεγάλη διαφορά, αλλά αντιδράσαμε αμέσως και ισοφαρίσαμε τη σειρά στην έδρα μας. Όλα λοιπόν, είναι πιθανά. Είναι ένα παιχνίδι που αν "πάρουμε", μετά θα 'χουμε δυο ευκαιρίες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αν χάσουμε, πάλι θα 'χουμε δυο ευκαιρίες για να κάνουμε τη δουλειά μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ