ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Ο τίτλος είναι ακόμα μακριά"

Γκιστ: "Ο τίτλος είναι ακόμα μακριά"
INTIME SPORTS

Χαμηλοί τόνοι από τον Τζέιμς Γκιστ ο οποίος μιλώντας στο Sport24.gr ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει ό,τι και στα δύο πρώτα ματς για να διεκδικήσει τον τίτλο στο ΣΕΦ: άμυνα, άμυνα, άμυνα δηλαδή...

Η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση και ο Παναθηναϊκός το αποδεικνύει στους φετινούς τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι "πράσινοι" παίζουν γρανιτένια άμυνα και έχουν περιορίσει τον Ολυμπιακό σε 103 πόντους στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, έχοντας πάρει και σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο.

Την Τετάρτη στο ΣΕΦ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο πρώτο "ματς μπολ", ωστόσο πόσο εύκολο θα είναι να σπάσουν για δεύτερη σερί φορά την έδρα του Ολυμπιακού;

Ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας στο Sport24.gr δίνει τη δική του απάντηση: "Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι. Το παιχνίδι στο ΣΕΦ θα είναι πολύ πολύ δύσκολο και γι' αυτό εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας μέσα από τις προπονήσεων των επόμενων ημερών και να παρουσιαστούμε δυνατοί".

Όσο για το κλειδί της νίκης, δεν θέλει και ερώτημα... Άμυνα, άμυνα, άμυνα μας είπε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του "τριφυλλιού" ο οποίος έγινε ανταλλαγή με τον Πάνκο πριν από μερικούς μήνες και κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά τη νέα του ομάδα.

"Παίξαμε καλή άμυνα και η άμυνα είναι που δίνει τις νίκες τελικά. Εμείς δεν ήμασταν καλοί επιθετικά στο α' ημίχρονο, αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια Είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας έστω κι αν δεν ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά. Επαναλαμβάνω όμως πως όταν παίζεις τέτοια άμυνα, παίρνεις ενέργεια και για τους άλλους τομείς τους παιχνιδιού", υπογράμμισε ο Τζέιμς Γκιστ για να συμπληρώσει:

"Είμαστε δυνατοί σαν ομάδα στην άμυνα. Μας ενδιαφέρει να παίζουμε δυνατά και να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα μέσω αυτής".

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ο Τζέιμς Γκιστ δεν έχει αρχίσει ακόμα να... πανηγυρίζει: "Είναι ένα βήμα που έχουμε να κάνουμε, αλλά ο τίτλος είναι ακόμα μακριά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει κι έτσι πρέπει να εξακολουθήσουμε να το βλέπουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ